Prihlasenie na ebay

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sphynx
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Prihlasenie na ebay

Príspevok od používateľa Sphynx »

Ako sa da zaregisrovat na tej nemeckej stranke, lebo pri registracii tam je krajina a tam su len Nemecko, Rakusko... Slovensko tam nie je. A este by ma zaujimalo ako je to zo zaslanim na Slovensko, myslim ako je to spoplatnene a za jaku dobu to pride. Dik

edit: tu krajinu som uz nasiel, len by ma zaujimalo este to ostatne
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa midiam »

Takze ked tam Slovensko nieje tak si vyber inu krajunu ale problem je v tom ze nie kazdy predajca robi postovne do sterdnej europy a ked robi tak cenu mas pri cene a kedy to pride? to zavisi od skvelej a uzastnej firmi ako je posta.
Sphynx
Light Star
Light Star

Tu krajinu som tam uz nasiel. A vacsinou je postovne v ramci celej EU od 10 do 19 euro, teda co som ja zatial nasiel. Skoro vsade je pisane, ze dovoz je cez DHL.
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Sphynx napísal:Tu krajinu som tam uz nasiel. A vacsinou je postovne v ramci celej EU od 10 do 19 euro, teda co som ja zatial nasiel. Skoro vsade je pisane, ze dovoz je cez DHL.
To vsetko zavisy od predajcu ktoru nieco predava pokial to posielaju do DHL to znamena ze dostanes tracker number a mozes si kontrolovat online kde je to co si si objednal. Je to super vec.
Sphynx
Light Star
Light Star

no ved, len skoda, ze to nema kazdy
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Sphynx napísal:no ved, len skoda, ze to nema kazdy
Sledovanie ma aj bezna(doporucena) posta, vacsina zasielok na zapade to ma automaticky, na slovensku ked posielas doporucene so sluzbou RS-Special. Ak si sa registroval na Ebay, tak ti odporucam zalozit si aj Paypal konto(ak ho ho teda este nemas), usetri ti to na poplatkoch so by si platit za medzinarodne prevody a vela predajcov na ebay prijmaju len paypal
Sphynx
Light Star
Light Star

Ake poplatky mi ten paypal usetri?
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Sphynx napísal:Ake poplatky mi ten paypal usetri?
pay pal JE TAKZVANA INTERNETOVA BANKA JE TO SISTEM NA KTOROM MUSIS BYT ZAREGISTROVANY, MUSRIS BYT VLASTNIKOM KREDITNEJ ALEBO DEBITNEJ KARTY. MAS SVOJE MENO A HESLO TAKZE KED NIECO ZAPLATIS CEZ PAYPAL TAK TI TO STRHNE TU CIASTKU Z TVOJHO UCTU MALO BY TO BYT MENENE KURZOM NAR BANKY ASPON MNE TO TAK ROBI V U.K

PAYPAL JE SOLIDNA A BEZPROBLEMOVA SPOLOCNOST
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

len ten paypal ma jednu velku nevyhodu. slovenska podpora ma limit, nemozes na svoje paypal konto prijimat peniaze od druhych, mozes len posielat. cesi uz maju full podporu, neviem ci sa jej dockame aj my :?
Sphynx
Light Star
Light Star

Kibo napísal:len ten paypal ma jednu velku nevyhodu. slovenska podpora ma limit, nemozes na svoje paypal konto prijimat peniaze od druhych, mozes len posielat. cesi uz maju full podporu, neviem ci sa jej dockame aj my :?
To viem, uz som to niekde cital. Kvoli ebayu si to urcite nebudem vybavovat. Este k tomu na tom nemeckom skoro nikto nema paypal.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

akoze samotny paypal je zadara (pokial nezacnem saskovat s peniazmi na nom), tak som si ho dal, mozno sa mi raz zide, ale da sa dohodnut s predajcami aj inak. teraz kupujem od jedneho rakusaka a riesili sme western union, ale nakoniec mu to mam poslat cez internet banking ako zahranicnu platbu na meno :wink: takze nevidim problem v nicom, hura na ebay! :D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Kibo napísal:akoze samotny paypal je zadara (pokial nezacnem saskovat s peniazmi na nom), tak som si ho dal, mozno sa mi raz zide, ale da sa dohodnut s predajcami aj inak. teraz kupujem od jedneho rakusaka a riesili sme western union, ale nakoniec mu to mam poslat cez internet banking ako zahranicnu platbu na meno :wink: takze nevidim problem v nicom, hura na ebay! :D
nojo, ale western nema tusim ziadne krytie platby,takze ak ta oklame predajca tak smola
a pri prevode platis poplatok okolo 300-500 SK, nie?
takze ja vidim paypal ako optimalny prostriedok, lacny a zabezpeceny
Napísať odpoveď