príhovor pri "snubnej" veceri
príhovor pri "snubnej" veceri
Zdravicko,chcel by som sa spytat,jednu vec. Chceme nasich a priatelkinich rodicov pozvat na take posedenie niekde do restiky,kde este oficialne oznamime nase zasnuby,ktore boli tajne a ide mi o to,ze priatelka plati aj zariaduje veceru a ja by som mal ju este vypytat od jej rodicov,no a neviem,ze co sa tam ma hovorit pri prihovore...
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Fuuuha... velmi mile, pokial nemate pod 21 tak klobuk dole... No ale k veci... tieto zvyky sa (pokial viem) riesia podla miestych obycajov. Ak nie ste (prip. rodicia) na to zatazeny tak velmi odporucam vsadit na uprimnost a prirodzenost... TY nerozmyslaj nad tym co chces povedat vysyp to zo srdca a isto to dobre dopadne... neboj
-
zuzkazuzka
VIP
To je milé
Tieto veci sa takto ešte robia? Každopádne, správaj sa prirodzene, na nič sa nehraj, pekne ich privítaj a potom spusti, že máš ich dcéru veľmi rád, že je to pre teba to najlepšie dievča pod slnkom a že ste sa svoju lásku rozhodli aj takto "zoficiálniť". Hlavne im povedz, že sa o ňu budeš starať ako najlepšie budeš vedieť, že ju budeš ľúbiť až do smrti atď. Nech majú pocit, že to s ňou myslíš vážne. No a hlavne sa ich opýtaj, či ti ju teda dajú 
Držím prst, nech vám to vydrží.
Vies co,tazko sa mi to hovori ale moji buduci svokrovci su mi blizsi a lepsi ako vlastni rodicia co ma dost sere ale je to tak..cize mi ju urcite dajuzuzkazuzka napísal:To je miléTieto veci sa takto ešte robia? Každopádne, správaj sa prirodzene, na nič sa nehraj, pekne ich privítaj a potom spusti, že máš ich dcéru veľmi rád, že je to pre teba to najlepšie dievča pod slnkom a že ste sa svoju lásku rozhodli aj takto "zoficiálniť". Hlavne im povedz, že sa o ňu budeš starať ako najlepšie budeš vedieť, že ju budeš ľúbiť až do smrti atď. Nech majú pocit, že to s ňou myslíš vážne. No a hlavne sa ich opýtaj, či ti ju teda dajú
-
zuzkazuzka
VIP
Ved jasne,skratka to chcem tak zoficianit,len si to stale neviem predstavit,ze ja tam pridem spolu s rodicmi (uz som kupil buducej super svokre aj krasnu kyticu:-)) a oni uz budu mat vsetko navarene,nachystane a teraz co dalej,aky bude scenar? Neviem si to vazne predstavit..ze ci to bude take daco,ze ako vo filmoch:-) myslim to tak,ze budeme stat pri stole vsetci a ja zacinkam na pohar a ze "mili rodicia tymto by sme chceli zoficialnit nase zasnuby..atd..co tam dalej povedat:( lebo stale si to doma nacvicujem a nie je to ono a nedela sa uz blizi..neporadis mi trosku..coho sa mam tak chytit..dik moczuzkazuzka napísal:Jasné, že ti ju dajú. Ale keď už chceš byť taký oficiálny, tak si ju vypýtaj, nech je srandaResp. keď už robíte takúto večeru, tak to k tomu asi patrí.
-
Reanimated
Medium Expert
No takze to upresnim sme spou presne 4 roky aj 2 tyzdne a to nie su oficialne zasnuby,nejdeme uz planovat svatbu ale skor take predzanuby,ak sa to da aj tak nazvatmi-chau napísal:V tomto smere by bola skor k veci otazka Ako dlho su spolu?
Ty si sa teda ukazal teraz...je to kazdeho osobna vec kedy sa zasnubi a kedy sa zoberie, cize tvoja pripomienka sa mi zda dost od veci. Inac poznas ho osobne, ze to takto vravis?erytrocyt napísal:Dokiaľ nedostane rozum.
Ejo keby som nepoznal hned dva pary, co mali take plany ako ty... vies, ono nikdy nieje penazi dost na to, aby si clovek povedal, ze to staci na zabezpecenie dietata. A potom zistis ze mas 40 a tvoja polovicka nemoze otehotniet.
Ked potom jeden z tych parov vidam na navsteve u mojho brachu ako tam civia na jeho krpcov vzdy si uvedomim, ze cas je krva. A klisovite "zi, akoby zajtrajska nebolo" ma predsalen obcas nieco do seba.
Ale tato tema nieje o dietati, ale o zasnubach. O to menej zavazny zivotny krok ich caka.
//no editoval si povodny prispevok, takze kopa ludi pride o pointu, ale ber to ako moju verejnu ss
Ked potom jeden z tych parov vidam na navsteve u mojho brachu ako tam civia na jeho krpcov vzdy si uvedomim, ze cas je krva. A klisovite "zi, akoby zajtrajska nebolo" ma predsalen obcas nieco do seba.
Ale tato tema nieje o dietati, ale o zasnubach. O to menej zavazny zivotny krok ich caka.
//no editoval si povodny prispevok, takze kopa ludi pride o pointu, ale ber to ako moju verejnu ss
Nj, ale na to si najprv treba precitat, co dane individum zhana, potrebuje, alebo ohladom coho chce radu...erytrocyt napísal:Moja osobná vec je zasa to, že tu napíšem čo chcem pokiaľ to nie je v rozpore s pravidlami. Ak je to jeho taká obrovská osobná vec, nech ju nepíše na verejnom fóre a ja mu nebudem písať čo si myslím. Ok?
Nechcem fakt vyzniet, akoze podzubujem, ale fakt si nemyslim, ze urcovanienejakych vekovych hranic od kedy a do kedy mozes toto a tamto, nieje celkom spravne, ber to zas ako len moj nazor. Kazdy uzna za vhodne kedy sa chce brat, kedy chce mat zasnubi, a kedy chce mat dieta, a je jedno ci ma 19, ci ma 23, alebo 30...ked sa na to clovek citi (spolocne s tou druhou osobou) tak nevidim, ziadne zabrany.Zdravicko,chcel by som sa spytat,jednu vec. Chceme nasich a priatelkinich rodicov pozvat na take posedenie niekde do restiky,kde este oficialne oznamime nase zasnuby,ktore boli tajne a ide mi o to,ze priatelka plati aj zariaduje veceru a ja by som mal ju este vypytat od jej rodicov,no a neviem,ze co sa tam ma hovorit pri prihovore...
-
erytrocyt
VIP
mi-chau, áno, radšej som ho editoval, lebo po napísaní som si uvedomil, čo by v tejto téme tento príspevok spôsobil. Pobúrenie, odsúdenie, verejné lynčovanie a tak
A nedajbože by sem došiel Hughyto z témy "Rómovia na Slovensku", a asi do desiatich minút by mi na dvere klopala horda sfetovaných darebákov z "Ľudí proti rasizmu"