príhovor pri "snubnej" veceri

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

príhovor pri "snubnej" veceri

Príspevok od používateľa Avril »

Zdravicko,chcel by som sa spytat,jednu vec. Chceme nasich a priatelkinich rodicov pozvat na take posedenie niekde do restiky,kde este oficialne oznamime nase zasnuby,ktore boli tajne a ide mi o to,ze priatelka plati aj zariaduje veceru a ja by som mal ju este vypytat od jej rodicov,no a neviem,ze co sa tam ma hovorit pri prihovore...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

:-/ kolko mate rokov ???
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Fuuuha... velmi mile, pokial nemate pod 21 tak klobuk dole... No ale k veci... tieto zvyky sa (pokial viem) riesia podla miestych obycajov. Ak nie ste (prip. rodicia) na to zatazeny tak velmi odporucam vsadit na uprimnost a prirodzenost... TY nerozmyslaj nad tym co chces povedat vysyp to zo srdca a isto to dobre dopadne... neboj
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Runes napísal::-/ kolko mate rokov ???
to som nenapisal?? :o tak teda ja mam 23 a priatelka 22 rokov
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

To je milé :) Tieto veci sa takto ešte robia? Každopádne, správaj sa prirodzene, na nič sa nehraj, pekne ich privítaj a potom spusti, že máš ich dcéru veľmi rád, že je to pre teba to najlepšie dievča pod slnkom a že ste sa svoju lásku rozhodli aj takto "zoficiálniť". Hlavne im povedz, že sa o ňu budeš starať ako najlepšie budeš vedieť, že ju budeš ľúbiť až do smrti atď. Nech majú pocit, že to s ňou myslíš vážne. No a hlavne sa ich opýtaj, či ti ju teda dajú :)
Držím prst, nech vám to vydrží.
Avril
Medium Expert
Medium Expert

zuzkazuzka napísal:To je milé :) Tieto veci sa takto ešte robia? Každopádne, správaj sa prirodzene, na nič sa nehraj, pekne ich privítaj a potom spusti, že máš ich dcéru veľmi rád, že je to pre teba to najlepšie dievča pod slnkom a že ste sa svoju lásku rozhodli aj takto "zoficiálniť". Hlavne im povedz, že sa o ňu budeš starať ako najlepšie budeš vedieť, že ju budeš ľúbiť až do smrti atď. Nech majú pocit, že to s ňou myslíš vážne. No a hlavne sa ich opýtaj, či ti ju teda dajú :)
Držím prst, nech vám to vydrží.
Vies co,tazko sa mi to hovori ale moji buduci svokrovci su mi blizsi a lepsi ako vlastni rodicia co ma dost sere ale je to tak..cize mi ju urcite daju :-)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jasné, že ti ju dajú. Ale keď už chceš byť taký oficiálny, tak si ju vypýtaj, nech je sranda :) Resp. keď už robíte takúto večeru, tak to k tomu asi patrí.
Avril
Medium Expert
Medium Expert

zuzkazuzka napísal:Jasné, že ti ju dajú. Ale keď už chceš byť taký oficiálny, tak si ju vypýtaj, nech je sranda :) Resp. keď už robíte takúto večeru, tak to k tomu asi patrí.
Ved jasne,skratka to chcem tak zoficianit,len si to stale neviem predstavit,ze ja tam pridem spolu s rodicmi (uz som kupil buducej super svokre aj krasnu kyticu:-)) a oni uz budu mat vsetko navarene,nachystane a teraz co dalej,aky bude scenar? Neviem si to vazne predstavit..ze ci to bude take daco,ze ako vo filmoch:-) myslim to tak,ze budeme stat pri stole vsetci a ja zacinkam na pohar a ze "mili rodicia tymto by sme chceli zoficialnit nase zasnuby..atd..co tam dalej povedat:( lebo stale si to doma nacvicujem a nie je to ono a nedela sa uz blizi..neporadis mi trosku..coho sa mam tak chytit..dik moc
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Avril napísal:to som nenapisal?? :o tak teda ja mam 23 a priatelka 22 rokov
Nie je to na zásnuby trochu skoro?
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Si myslim, ze ak budes prirodzeny (ak nie si barbar :)), tak to mas vyhrane, uz len gesto s vecerou samotne svedci o tom, ze ste to ponali vazne a ze mate zaujem o ten vztah, takze si myslim, ze by nemali namietat.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

erytrocyt napísal:Nie je to na zásnuby trochu skoro?
Do kedy ma cakat?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

V tomto smere by bola skor k veci otazka Ako dlho su spolu?
Avril
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:V tomto smere by bola skor k veci otazka Ako dlho su spolu?
No takze to upresnim sme spou presne 4 roky aj 2 tyzdne a to nie su oficialne zasnuby,nejdeme uz planovat svatbu ale skor take predzanuby,ak sa to da aj tak nazvat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Do kedy ma cakat?
Dokiaľ nedostane rozum.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

erytrocyt napísal:Dokiaľ nedostane rozum.
Ty si sa teda ukazal teraz...je to kazdeho osobna vec kedy sa zasnubi a kedy sa zoberie, cize tvoja pripomienka sa mi zda dost od veci. Inac poznas ho osobne, ze to takto vravis?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Moja osobná vec je zasa to, že tu napíšem čo chcem pokiaľ to nie je v rozpore s pravidlami. Ak je to jeho taká obrovská osobná vec, nech ju nepíše na verejnom fóre a ja mu nebudem písať čo si myslím. Ok?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ejo keby som nepoznal hned dva pary, co mali take plany ako ty... vies, ono nikdy nieje penazi dost na to, aby si clovek povedal, ze to staci na zabezpecenie dietata. A potom zistis ze mas 40 a tvoja polovicka nemoze otehotniet.
Ked potom jeden z tych parov vidam na navsteve u mojho brachu ako tam civia na jeho krpcov vzdy si uvedomim, ze cas je krva. A klisovite "zi, akoby zajtrajska nebolo" ma predsalen obcas nieco do seba.

Ale tato tema nieje o dietati, ale o zasnubach. O to menej zavazny zivotny krok ich caka.

//no editoval si povodny prispevok, takze kopa ludi pride o pointu, ale ber to ako moju verejnu ss :-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

erytrocyt napísal:Moja osobná vec je zasa to, že tu napíšem čo chcem pokiaľ to nie je v rozpore s pravidlami. Ak je to jeho taká obrovská osobná vec, nech ju nepíše na verejnom fóre a ja mu nebudem písať čo si myslím. Ok?
Nj, ale na to si najprv treba precitat, co dane individum zhana, potrebuje, alebo ohladom coho chce radu...
Zdravicko,chcel by som sa spytat,jednu vec. Chceme nasich a priatelkinich rodicov pozvat na take posedenie niekde do restiky,kde este oficialne oznamime nase zasnuby,ktore boli tajne a ide mi o to,ze priatelka plati aj zariaduje veceru a ja by som mal ju este vypytat od jej rodicov,no a neviem,ze co sa tam ma hovorit pri prihovore...
Nechcem fakt vyzniet, akoze podzubujem, ale fakt si nemyslim, ze urcovanienejakych vekovych hranic od kedy a do kedy mozes toto a tamto, nieje celkom spravne, ber to zas ako len moj nazor. Kazdy uzna za vhodne kedy sa chce brat, kedy chce mat zasnubi, a kedy chce mat dieta, a je jedno ci ma 19, ci ma 23, alebo 30...ked sa na to clovek citi (spolocne s tou druhou osobou) tak nevidim, ziadne zabrany.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mi-chau, áno, radšej som ho editoval, lebo po napísaní som si uvedomil, čo by v tejto téme tento príspevok spôsobil. Pobúrenie, odsúdenie, verejné lynčovanie a tak :) A nedajbože by sem došiel Hughyto z témy "Rómovia na Slovensku", a asi do desiatich minút by mi na dvere klopala horda sfetovaných darebákov z "Ľudí proti rasizmu" :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podľa mna sa pýtal čo tam má povedať a nie či si ju má vziat.. to si hádam premyslel už pred tým ako ju požiadal o ruku nie?
Napísať odpoveď