prikaz na restart nokie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

prikaz na restart nokie

Príspevok od používateľa Runes »

cafte neviete daco take ??? proste restart mobilu, telefon moc nevypinam ale obcas treba vycistit pamat ale zapnut a vypnut je prilis zdlhave, ale pri daktorich temach sa sam automaticky restartuje koli tomu aby si uvolnil pamat. Proste vypne sa a zapne bez toho aby chcel pinkod. No a otazka znie ci neviete daky kod alebo daco cim by sa restartol na moj podnet :-)

inak privitam aj prikazy na ine veci. pamatma ze ked som mal SE tam bolo daco take ze dolava mriezka doprava mriezka doprava doprava mriezka dolava a to spustilodake testovacie menu :-D

BTW mam NOKIA 6120Clasic
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: prikaz na restart nokie

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Runes napísal:cafte neviete daco take ??? proste restart mobilu, telefon moc nevypinam ale obcas treba vycistit pamat ale zapnut a vypnut je prilis zdlhave, ale pri daktorich temach sa sam automaticky restartuje koli tomu aby si uvolnil pamat. Proste vypne sa a zapne bez toho aby chcel pinkod. No a otazka znie ci neviete daky kod alebo daco cim by sa restartol na moj podnet :-)

inak privitam aj prikazy na ine veci. pamatma ze ked som mal SE tam bolo daco take ze dolava mriezka doprava mriezka doprava doprava mriezka dolava a to spustilodake testovacie menu :-D

BTW mam NOKIA 6120Clasic
No na Nokii, pokial viem, je reset kod pre Symbian *#7370# ale je to obnovenie default. nastaveni - cize komplet mobil ako by si ho vybral z krabice. Kod na uvolnenie pamati RAM - tak s tym som sa este nestretol. Bohuzial.
brits
Light Star
Light Star

Re: prikaz na restart nokie

Príspevok od používateľa brits »

prosim vas a jake su dalsie kody nemozem ich nikde najst
Napísať odpoveď