prilis dlhe spustanie ubuntu na aceri
prilis dlhe spustanie ubuntu na aceri
pouzivala som win xp ale mala som problem s modrou obrazovkou smrti, tak som si dala ubuntu 11.10 a teraz mam problem so strasne dlhym spustanim nb..zapnem, objavi sa obrazovka acer, potom ubuntu, potom uvodna zvucka a potom naskoci cierna obrazovka, nb ide, ale nic sa nedeje,stale je tam cierna obrazovka...po dlhej dobe aj cca hodinu ked pohybem mouspadom tak sa mi objavi login tabulka a mozem sa prihlasit a potom vsetko fici jak ma.. myslela som ze je to v tom prihlasovani tak som dala automaticke prihlasovanie, vypla a zapla nb dokonca 2x a islo to krasne, a na druhy den zasa ten isty problem co predty... PROSIM PORADTE CO S TYM ?????
Re: prilis dlhe spustanie ubuntu na aceri
po štarte stlač Alt+Ctrl+F1
a potom Alt+Ctrl +F7
už som niečo podobné videl a toto pomohlo
a potom Alt+Ctrl +F7
už som niečo podobné videl a toto pomohlo
Z Akeho dovodu bola ta bsod?
Prebehni to memtestom (memtest86 na linux live cd), popripadne nejakym smartym alebo hdtune, tiez z live..
IMHO ak blbli oba OS, vyzera to na hardverovy problem, najpravdepodobnejsie ram/hdd.
Prebehni to memtestom (memtest86 na linux live cd), popripadne nejakym smartym alebo hdtune, tiez z live..
IMHO ak blbli oba OS, vyzera to na hardverovy problem, najpravdepodobnejsie ram/hdd.
tiež si myslím, že podla tohto to bude asi skôr hardware-ový problém