dobry napad, skus nejaky vylet. nejake pekne miesto kde jej mozes nieco povedat... myslim, ze ked vymyslis nejaku basen moze to byt velmi krasne... len ty vies co ma rada...
braino.swk napísal:takze vsetci> ano je to moc na meniny:D preto sa to presnunie na neurcito na nejaku vyznamnejsiu akciu.. meniny ma asi o tyzden a par dni.. takze este je to aktualne..
ale pre tych co neprecitali vsetko> tuto moznost som odlozil a hladam nahradny plan:D
midnight_man> pocuj nejazdis na orandzovej š120? bo minule ma skoro zrazil nejaky tipek a dost sa na teba podobal
a teraz sa to podla mna nehodi aj koli pocasiu keby bolo nad 20 °C tak poho...
Gangy napísal:Nechapem preco by to malo byt privelmi extremne, to si kde prisiel na taku kravinu. Keby si ju zaviedol v noci do lesa, zaviazal oci, dal jej do ruky kompas, poblahozelal k meninam a zdrhol, to by bol extrem.
xDDD tak na tomto som sa tak namial xDDD podarilo sa ti to
ja byt tou holkou tak sa asi zlaknem ze ju ideš žiadať o ruku ale ked ma 16 tak je ta druha vec ale to si vravel ze sa nestalo tak nic ale klobuk dole fakt odvaha bolo to risk abo nič
Zaxman napísal:ja byt tou holkou tak sa asi zlaknem ze ju ideš žiadať o ruku ale ked ma 16 tak je ta druha vec ale to si vravel ze sa nestalo tak nic ale klobuk dole fakt odvaha bolo to risk abo nič
lol more radsej citaj prispevky, uz to bolo pred mesiacom a viac, a vsetko som urobil inak, dopadlo to dobre a stale sme spolu neboj..