Pripojenie EIZO EV2436WFS digitálne

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pripojenie EIZO EV2436WFS digitálne

Príspevok od používateľa tomexx »

Ahojte,

cez víkend som si kúpil display EIZO EV2436WFS a potreboval by som ho prepojiť s pracovným Dell E6530 laptopom. Momentálne ho mám núdzovo prepojený cez analógový D-Sub avšak obraz je nepekne rozmazaný (dávam vinu práve analógovému pripojeniu). /UPDATE/ Vadu monitora vylučujem, skúšal som ho pripojiť cez DVI k druhému laptopu a krezba obrazu je nádherná.

Digitálne ho však pripojiť momentálne neviem, keďže pribalený kábel bol len DVI a toto rozhranie laptop nemá. Display ponúka ešte DisplayPort rozhranie avšak notebook (bez docking station) poskytuje len HDMI.

Našiel som redukciu HDMI<->DVI http://www.czc.cz/redukce-hdmi-a-dvi-d- ... 40/produkt avšak tá zrejme nepodporuje rozlíšenie 1920x1200...

Môžete mi niekto prosím poradiť čo s tým? A je v tejto konfigurácii možné LCD k laptopu vôbec pripojiť?

V práci používam triple screen (= laptop monitor + 2 x Dell monitor 1920x1200). Monitory sú tam ale pripojené cez docking station, 2 x DVI. Tú si však na doma kupovať zbytočne nechcem, keďže stojí až cca 4500 Kč.

Ďakujem za pomoc.

/UPDATE/ Ešte ma napadá, či laptop vie cez integrované HDMI vôbec vyššie rozlíšenie vysielať... Ak nie, tak som asi nahraný... :(
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pripojenie EIZO EV2436WFS digitálne

Príspevok od používateľa beardie »

ta redukcia full HD podporuje, ak da 1920x1080, tak da aj 1920x1200
pouzi HDMI-DVI kabel
Napísať odpoveď