Pripojenie na internet cez plechovku
Pripojenie na internet cez plechovku
Prosím vás počul som že sa dá odchytávať signál Wifi aj cez plechovku,ak je to pravda a má s tým niekto skúsenosti tak mi prosím napíšte ako sa to dá spraviť diki moc...
-
Jurasek_Un
Novice
-
mailinator
Expert
- Kontaktovať používateľa:
http://www.simandl.cz/stranky/czfreenet ... anteny.htm
odporucam radsej Quadro-quad
dufam, ze to nechces pouzivat v meste...
odporucam radsej Quadro-quad
dufam, ze to nechces pouzivat v meste...
dekarbon napísal:No dobre ale ak viete tak sem dajte ako to spraviť alebo aspoň odkaz na www diki
-
mastermind
VIP
-
mailinator
Expert
pokial si zakupi "original" antenu TU by nemal robit problemymastermind napísal:zabudnite na to. neoplati sa vam plechovica. nameria vas telekomunikacny urad a dostanete taku mastnu pokutu...
-
Digital
Guru
LOL mam tiez plechovicu ale v shopoch som to este nevidelmailinator napísal:pokial si zakupi "original" antenu TU by nemal robit problemyhttp://www.wifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=36794
Re: Pripojenie na internet cez plechovku
nerob spasy a neser ma,, vies vobec kolko bude mat ta plechovka db? 2-3? za par korun kupis smerovu antenu s podstatne vyssim ziskom a bez rusenia ostatnych chudakovdekarbon napísal:Prosím vás počul som že sa dá odchytávať signál Wifi aj cez plechovku,ak je to pravda a má s tým niekto skúsenosti tak mi prosím napíšte ako sa to dá spraviť diki moc...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... doprdele ale aky je to ŠTÝL sakra sak henta z toho obchodu netoveho ..... och boze moj !! ... ze wi-fi plechofkavilko napísal:nerob spasy a neser ma,, vies vobec kolko bude mat ta plechovka db? 2-3? za par korun kupis smerovu antenu s podstatne vyssim ziskom a bez rusenia ostatnych chudakov
-
To[m]aS
Light Star
hh, ono okolo tohoto Telekomunikacneho zakona ktory vysiel v Januari bol pekny rozruch, ale... aj tak TU SR si zas posvietilo len na velke ryby a toto im bude aj tak ukradnute...mastermind napísal:zabudnite na to. neoplati sa vam plechovica. nameria vas telekomunikacny urad a dostanete taku mastnu pokutu...
-
To[m]aS
Light Star
Zasere sa to tak ci tak, ci budu kontrolovat ci nie, lebo vzdy sa najde nejaky "inteligent/i co to budu porusovat... Napriklad si ani nevies predstavit ako je zasvinena BB...vilko napísal:tomas a nemyslis si,ze takymto pristupom sa zasere aj to co este nebolo zasrate?
Sak ked niekto prazi s 24 db antenou o sto metrov bizsie ako si ty, tak sa mozes dosrat.. Plus k tomu zopar tikov s plechovicami od pivaTo[m]aS napísal:Zasere sa to tak ci tak, ci budu kontrolovat ci nie, lebo vzdy sa najde nejaky "inteligent/i co to budu porusovat... Napriklad si ani nevies predstavit ako je zasvinena BB...24dB antena, kratucky pingtail, cize strata minimum a na 500 metrov sa dopeciem na sektorku ledva ledva, aj to s 40 percentnym packet loss... (vykon znizeny podla zakona TU-SR)... Co s tym narobis, kazdy vidi len seba... Zakon je tu uz polroka a TU-SR tu nic nespravilo
-
RATZINGER666
Darca
nordkapp_pb napísal:... doprdele ale aky je to ŠTÝL sakra sak henta z toho obchodu netoveho ..... och boze moj !! ... ze wi-fi plechofka![]()
![]()
![]()
![]()
... ale samozrejme pan kowac tu bude machrovat ked ma doma dial-up