PS: Nenarazam vobec na tu temu s "blahozelanim"
Pripomienka k moderatorovi "kinjeril"
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pripomienka k moderatorovi "kinjeril"
Chcel by som len vyslovit urcitu nespokojnost s tymto MODom. Myslim si, ze zamkyna urychlene mnohe temy, kt. by kludne mohli ostat este otvorene a mohlo by sa v nich diskutovat. Velakrat mam pocit, ze si mysli, ze jeho prispevok je ten spravny a ostatni jednoducho "nemaju pravdu". To, co sa jemu nezda smiesne je automaticky zle atd... Mozno nie som jediny, kt. to vadi, ale ak aj ano, chcel som vyjadrit svoj nazor.
(nemozem sa nesmiat...
)
-
mastermind
VIP
-
canopus
Addict
este som ho nikde nevidel urobit,ja by som to na jeho mieste tiez urobilHolubar napísal:Tak aspon napiste, kde sa dopusta nejakych "priestupkov"
ale tak vyhrady by som dal k ADOXtrem,ci co to ma za nick,tak tento ma uchvacoval jak hovado,by som ho delete,ale asi ako bol sprdnuty od inych modov,tak tisko doziva
-
p4ra
Redeemer
Holubar: To je zaujimave. Ja som sprv Tomasito-a neznasal, ale postupne som prisiel na to, ze je podla mna ferovy a rozumny chalanisko. A inak jasne, ze nejde o zivot, len proste mne to vadilo. Ale nevadi, ak chcete, kludne mozete temu locknut. A inak ADOX tiez nie je ta najlepsia volba, ale je to rozhodnutie admina, tak OK.
Vesper: Hehe, no, ked inak nedas.
Vesper: Hehe, no, ked inak nedas.
Ked "to" nechces riesit (pritom naozaj nie je co riesit), naco ma spominas? Zaujimave, ze si ma zacal riesit od isteho momentu (vieme o co ide). Zjavne beries niektore veci prilis osobne, ale aj pri tejto prilezitosti ti pripominam, ze s ohladom na pravidla fora ta budem posudzovat presne tak isto ako kazdeho ineho usera. Kludne "ries" moju "utiahnutu kravatu" a ohovaraj za chrbtom dalej, na tomto mojom pristupe to nic nezmeni. Akokolvek, ja proti tvojej osobe nic nemam, t.j. cim skor sa povznesies nad svoju urazenu jesitnost (vid. tvoje vagne attacky), tym skor budes mat v suvislosti s moju malickostou pokoj na dusi.Holubar napísal:Ale taky Tomasito, to je uz ina rec, ale zase naco to riesit?Ved nejde o zivot
-
Holubar
Darca
Naco?Ked uz len na to, aby p4ra videl, ze tiez nie som ten, ktoremu sa tu vidi vsetko idealneTomasito napísal:Ked "to" nechces riesit (pritom naozaj nie je co riesit), naco ma spominas?
"Riesit" som ta zacal od tej situacie s Aristoxom, pretoze asi kazdy z modov by mi bol vtedy vyhovel, len ty jediny si musel robit drahoty. To ze si mi dal basu ma tiez dost dostalo,ale mal si argumenty, tak som radsej vypol komp, rodychal to a zijem dalej.Tomasito napísal:Zaujimave, ze si ma zacal riesit od isteho momentu (vieme o co ide).
Nic ine od teba neocakavam.Tomasito napísal:Zjavne beries niektore veci prilis osobne, ale aj pri tejto prilezitosti ti pripominam, ze s ohladom na pravidla fora ta budem posudzovat presne tak isto ako kazdeho ineho usera.
O tvojej "kravate" som to pisal dokonca este pred Aristoxom, len ty si si to vtedy zle vysvetlil. Si proste stale formalny, stale sekas formu, clovek si niekedy zacina mysliet, ze sa s tebou normalne hovorit ani neda, hned vytahujes svoje mudre slova, argumenty a roztacas cely ten tvoj diskusny kolotoc...Niekedy to uz nudi, tak len preto ta "kravata". Nema to nic s tvojim vykonom moderatora.Tomasito napísal:Kludne "ries" moju "utiahnutu kravatu" a ohovaraj za chrbtom dalej, na tomto mojom pristupe to nic nezmeni.
Ja s tebou nemam nejaky zavazny problem, ver mi, ze ked budem tak, zalozim temu a zacnem to riesit, ale ako som uz pisal, zatial nemam, ze ma trosku series...no a?Serie ma aj pocasie a neriesim to...Tomasito napísal:Akokolvek, ja proti tvojej osobe nic nemam, t.j. cim skor sa povznesies nad svoju urazenu jesitnost (vid. tvoje vagne attacky), tym skor budes mat v suvislosti s moju malickostou pokoj na dusi.
-
p4ra
Redeemer
Ja som ani voci tebe, ako osobe nepovedal nic zle. Ale som hodnotil, resp. vyjadroval svoju nespokojnost k tvojej praci MOD-a. A to, ako si par prispevkov predtym zareagoval bolo detske a trapne, preto som ti to aj povedal. Moja osobna pripomienka, rada alebo si to ber, ako chces je, ze by si mozno mal sem-tam 2x zvazit a nechat ludi dychat v temach, to je cele.kinjeril napísal:Kua chlapi, neondiajte sa (ma).. Mam Vas oboch rad (nemyslim to fyzicky) a nerad Vas vidim takto, ked si leziete do pacesov. Ved toto bola trapna, stupidna a nezmyselna zalezitost p4ra vs ja. Sice neviem, co je medzi Vami, ale sak .... kluud.
Holubar, pokial ide o pripad Aristoxa, prestan sa schovavat za ostatnych modov. Viem o jednom a ten na rozdiel od tvojho tvrdohlaveho naliehania moje odovodnenie pochopil na prvy krat. Neskor sa to riesilo aj v “sirsom“ zlozeni, neprisla jedina vyhrada, dokonca aj Aristox to zobral (este v inkriminovanej teme)... Je zaujimave, ze dodnes s tym mas problem vylucne ty. Odpovede na tvoje SS boli jasne, ze sa ti nepacili ma moze akurat mrziet (myslim si, ze boli odovodnene a ferove). Akokolvek, za danych okolnosti by som dnes zareagoval rovnako... mozno s tym rozdielom, ze by som sa uz neunuval nieco ti vysvetlovat.
Ohladom “kravaty“ sa nebudem hadat ci to bolo predtym alebo potom a ako si to myslel- ten prispevok vsak prisiel v ten isty vecer, ked sa tento problem otvoril... Osobne to nepovazujem za nahou, ale budis. Ze mas problem s mojim sposobom vyjadrovania/diskusie, to je pre mna novinka, kedze si to pomenoval prvy krat. Ja sem chodievam hlavne diskutovat, mam rad ked sa diskutuje vecne- opacny nazor tak moze posunut aj mna a bez argumentov si serioznu diskusiu pravdupovediac ani neviem predstavit. Za to, ze ta moj sposob diskusie nudi si mozes vylucne sam- predpokladam, ze moje nazory ta nikto citat nenuti. Boli (su) temy, v ktorych ma tvoje nazory v pozitivnom zmysle slova zaujali, no napr. v rubrike Sport som tiez narazil na diskusie, v ktorych sa mi tvoj sposob diskusie zdal nudny... jednoducho som to prestal citat, a to bez toho, aby som ta hned na to isiel riesit sposobom, aky si predviedol v mojom pripade. A mozno som si len povedal “nesud, pokial nechces byt sudeny“...
Uz tym, ze ma opakovane spominas- do predchadzajuceho prispevku bez konkretnych vyhrad- riesit si to predsalen zacal... dokonca bez toho, aby si zakladal novu temu. Prave preto, ze mi to uz pripadalo trochu nedostojne, zareagoval som. Keby si s tym bol vyrovnany ako sa snazis navonok posobit, predpokladam, ze by si ma v tejto teme nemal dovod spominat. A to bez ohladu na pocasie, ktore ma tiez sere, no ako vidis, nikde sa tu na pocasie nevylievam. Tolko moj pohlad na vec. That´s all
Ohladom “kravaty“ sa nebudem hadat ci to bolo predtym alebo potom a ako si to myslel- ten prispevok vsak prisiel v ten isty vecer, ked sa tento problem otvoril... Osobne to nepovazujem za nahou, ale budis. Ze mas problem s mojim sposobom vyjadrovania/diskusie, to je pre mna novinka, kedze si to pomenoval prvy krat. Ja sem chodievam hlavne diskutovat, mam rad ked sa diskutuje vecne- opacny nazor tak moze posunut aj mna a bez argumentov si serioznu diskusiu pravdupovediac ani neviem predstavit. Za to, ze ta moj sposob diskusie nudi si mozes vylucne sam- predpokladam, ze moje nazory ta nikto citat nenuti. Boli (su) temy, v ktorych ma tvoje nazory v pozitivnom zmysle slova zaujali, no napr. v rubrike Sport som tiez narazil na diskusie, v ktorych sa mi tvoj sposob diskusie zdal nudny... jednoducho som to prestal citat, a to bez toho, aby som ta hned na to isiel riesit sposobom, aky si predviedol v mojom pripade. A mozno som si len povedal “nesud, pokial nechces byt sudeny“...
Uz tym, ze ma opakovane spominas- do predchadzajuceho prispevku bez konkretnych vyhrad- riesit si to predsalen zacal... dokonca bez toho, aby si zakladal novu temu. Prave preto, ze mi to uz pripadalo trochu nedostojne, zareagoval som. Keby si s tym bol vyrovnany ako sa snazis navonok posobit, predpokladam, ze by si ma v tejto teme nemal dovod spominat. A to bez ohladu na pocasie, ktore ma tiez sere, no ako vidis, nikde sa tu na pocasie nevylievam. Tolko moj pohlad na vec. That´s all
Omg co vam uz je*e?
Sak hadam sa nestal moderatorom len tak, (i ked aj take pripady tu boli). Tomasito aj Kinjeril robia svoju pracu dobre a aj ja som neraz dostal poza usi a nejdem sa preto p*srat, nezakladam temy, nekritizujem aki su zli moderatori pretoze ja, a ani ty p4ra sme moderatormi nikdy neboli, a tak nemame pravo ich sudit. Ako mozte mat medzi sebou take problemy ved sme ludia, zajdite na pivo a bude vsetko o.k...
beriete to prilis vazne
beriete to prilis vazne
-
canopus
Addict
nahrada za jeho brata deblascaGangy napísal:Omg co vam uz je*e?Sak hadam sa nestal moderatorom len tak, (i ked aj take pripady tu boli) Tomasito aj Kinjeril robia svoju pracu dobre a aj ja som neraz dostal poza usi a nejdem sa preto p*srat, nezakladam temy, nekritizujem aki su zli moderatori pretoze ja, a ani ty p4ra sme moderatormi nikdy neboli, a tak nemame pravo ich sudit. Ako mozte mat medzi sebou take problemy ved sme ludia, zajdite na pivo a bude vsetko o.k...
beriete to prilis vazne