Pripomienky ku KARME
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ak sa doladia tie stvorceky tak to bude fajn. ak sa to zmeni tak potom aj pouvazovat nad tym ci by si user nemohol navolit ci sa mu bude jeho karma zobrazovat alebo nie. hmm. ked sa to doladi tak to bude urcite lepsie. vacsina userov ma karmu medzi 20-90 cize by bolo dobre, aby tieto rozdiely bolo vidno. aspon trochu.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
sak o tom pisem, nikde nehovorim ze ma to byt tak ako ja navrhujem, ved sa moze spravit kompromis, vytiahnut len tie najlepsie veci alebo sa nepouzije vobec co navrhnem, ved aj to je riesenie. ked uz tu karma je tak neh plni svoju funkciu, to aka bola predtym, svojou podstatou vyvolavala v ludoch sebakontrolu, to aka je teraz je omnoho lepsie, akurat neh sa dotiahnu tie veci co hojko a ja spominali a to ze navrhnem ze by to mohlo byt ako na sme.sk tak to ber ako navrh. moze, nemusi, sa svet nezruti.no flame. ja sa prisposobimt0m4s3 napísal:Zda sa ti, ze nad navrhmi uzivatelov neuvazujeme? Ak ano, tak nieco nie je v poriadku na tvojej strane aparatu. Nebudeme ale slepo realizovat vsetko co si kto umane.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
ja by som povedal ze to nieje ciselne ohranicene ale vseobecne kto ma na fore najviac karmy ma fullhouse(hojko) a kto najmenej takisto len cervny fullhouse(matelko44) ..schw33k napísal:chcem sa opýtať :
keď hojko má plných 5 štvorčekov t.z. mal karmu + 300 neviem koľko
mal aj martin44 karmu vyše - 300 keď má všetkých 5 štvorčekov ?
keď by sme mali byť spravodlivý , tak je to kúsok keketina , nie ?