Priprava bicykla na zimu

O športe...
Systemko
Amateur
Amateur

Priprava bicykla na zimu

Príspevok od používateľa Systemko »

Ahojte, mam takú otázku každú zimu šantím na snehu s byciklom a vždy je potom v dosť hroznom stave. Neviete mi nejako niečo poradiť ako ho nato pripraviť?? Niečo čo zabráni kolesam šmýkať, alebo niečo aby potom nehrdzavel? Alebo aby namňa nehádzalo sneh keď nemam blatníky alebo niečo proti snehu. Poraďte mi s tým. Alebo čo by ste menili na bycikli keď ho pripravujete na zimu, alebo niečo poupravovať aby v zime vyzeral lepšie.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Proti šmýkaniu gúm si kúp nejaké plášte s klincami.. abo si ich tam vlastnoručne nabi z druhej strany..

..proti zablateniu si kúp blatníky.

:)
Systemko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Systemko »

Blatnííki nechcem všetky čo osm mal som za pár dni zlomil :D Premňa niesu dobré blatníky. To s tymy klincami ako to myslíš? Zoberem plášť a z vnútra nabijem klince a keď postavím z5 bycikel normálne na plášť, nafúkam ho nepraskne mi duša? Lebo hlavička klincov bude tlačiť na dušu
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Najlepsia ocharana je po kazdej jazde umyt, ked ti vadi ako potom vyzera.

btw: Ked budes najblizsie santit, tak skoc do knihkupectva a kup si PSP.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Klince tazko, skor male srobiky s velkymi podlozkami. Z vnutornej strany poriadne kobercovou a pripadne aj hlinikovou paskou prelepit, nalepit na to polku starej duse a je to. Mozno bude treba aj skratit srobiky, aby vycnievalo tak pol centi, max centi.
Napísať odpoveď