zeby nahodaaudiotrack napísal:enter odišiel, les sa vrátil
Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
Mam niekolko pripomienok: 1-dufam ze tu budes naozaj len 6 dni.Les napísal:1-Takze, som len 6 dni na Slovensku, ten cas ktory som tu Vam chybal som stravil v raji na Zemi volanej Spojene staty americke. God bless America !
2-Kedze aj v USA som sledoval tlac, hlavne cez internet co sa deje na Slovensku a z hrozou som zistil, ze bolsevik (Fico) sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom), tak som si povedal, musim ich na tom Slovensku spasit.
3-Blizim sa k letisku z mojom Ford Excursion V10...rovnalo sa to 48hod. x 100sk = 4800 Sk ! Prisaham, ze skoro som sa oblial colou.
4-Tak ziaci, Vas Kristus je spat, zase sa ku mne mozte modlit, hen ho do spalne a dajte dolu ten obraz Slotu a J.Tisa. No takze nehanbite sa a cakam na stovky Vasich reakcii![]()
5-P.S. Uvaril som si dobru fazulovu polievku a dufam, ze tam uz niebude kamienok, ktory mi vylomi uz treti zub na Slovensku...
2-mame tu roznych ludi, ale aspon nie teroristu busha s jeho debilnym prejavom
3-ked si mal cash na prevoz takeho hovada sem, 4800 sk by ti nemalo robit problem. btw tou colou si sa obliat mohol...
4-kristus bol miesto teba normalny
5-dufam, ze exhalaty z tej polievky vypustis v usa a nebudes nam to tu znecistovat. ked niekto nevie jest ako clovek, tak sa nedivim, ze sa mu lamu zuby
Les, aj ked sme sa nemali moznost stretnut na fore, tvoje prispevky su uplne super a plne ta podporujem! Zaujimalo by ma preco si ale z Ameriky nenavstevoval forum ked si chodil citat slovenske noviny na internete? To bol taky problem prist pozriet na toto forum a napisat par novych zivotnych skusenosti priamo z vysnivanej krajiny sveta?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je to jednoznacne fiktivna osoba na ozivenie fora. Len teraz som sa trosku naplasil, ze som bol dlho inactive a som sa objavil o 3 dni na to sa objavil aj Les. Dufam, ze si nas ludia nebudu nijako spajat.
Ostatne admini si mozu porovnat IPcky. Ale je to strasidelne, i ked zabavne vidiet ho tu znovu.
Les ... njn.
Tvoje casy "slavy" som zazil ako zacinajuci user. Neraz ma mykalo za compom, pri citani tvojich postov. Tebe sa dokonca podarilo ma az tak vyprovokovat, ze som skoro dostal od sucasneho kolegu Tomasita basu. Njn, klobuk dole.
Ja sa len teraz modlim nech mam tu silu pri citani tvojich postov zabudnut, ze je vobec neaka adminstracia fora, specialne ban-tron.
Inak ta tu o5 vitam, Les.
Njn...
Tvoje casy "slavy" som zazil ako zacinajuci user. Neraz ma mykalo za compom, pri citani tvojich postov. Tebe sa dokonca podarilo ma az tak vyprovokovat, ze som skoro dostal od sucasneho kolegu Tomasita basu. Njn, klobuk dole.
Ja sa len teraz modlim nech mam tu silu pri citani tvojich postov zabudnut, ze je vobec neaka adminstracia fora, specialne ban-tron.
Inak ta tu o5 vitam, Les.
Njn...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
0, no nazdarLes napísal:1, Tak ziaci, Vas Kristus je spat, zase sa ku mne mozte modlit, hen ho do spalne a dajte dolu ten obraz Slotu a J.Tisa.
2, Uvaril som si dobru fazulovu polievku a dufam, ze tam uz niebude kamienok, ktory mi vylomi uz treti zub na Slovensku...
1, cisty kar
2, keby si neslopal tolko coly, mozno by ti tie zuby drzali pokope
3, daj daku mudrost este, chybal si nam, policajti ta este nezastavili ze ci mas vodicak nad 3,5t?
4, na USA prezidenta nekandidujes? spravili by sme ti chlapci a dievcata odtialto kamapan
ukazeme ti novych smajlikov co tu mame
-
Old Dirty Bastard
Guru
HURA, psychiatricke liečebne sa už zrejme preplnili s tolkych kktov co chodi po svete ako je Les, nj tak ho pustili...
alebo si len na vychadzke?
taky je*o ako ty sa len tak lahko nenajde..
ale si sa natrapil s tym prispevkom.. tomu si musel venovat urcite aj niekolko mesiacov na tej klinike..
tolko k tym bludom čo si tu len zapotil...
//a k tym kecom o vizach.. ty si odkial? slovensko nenavidi a hovori po slovensky.. hmm tu niečo nehra.. rodičia ta museli nenavidieť.

ešte by nahodou nejake choroby preniesol do tej jeho vysnivanej nenormalne perfektnej krajiny..
alebo si len na vychadzke?
taky je*o ako ty sa len tak lahko nenajde..
ale si sa natrapil s tym prispevkom.. tomu si musel venovat urcite aj niekolko mesiacov na tej klinike..
tolko k tym bludom čo si tu len zapotil...
//a k tym kecom o vizach.. ty si odkial? slovensko nenavidi a hovori po slovensky.. hmm tu niečo nehra.. rodičia ta museli nenavidieť.
co ti je*e? nebude sa sem predsa prihlasovat zo super americkej ip adresy na slovensky server, nie?heker napísal:Les, aj ked sme sa nemali moznost stretnut na fore, tvoje prispevky su uplne super a plne ta podporujem! Zaujimalo by ma preco si ale z Ameriky nenavstevoval forum ked si chodil citat slovenske noviny na internete? To bol taky problem prist pozriet na toto forum a napisat par novych zivotnych skusenosti priamo z vysnivanej krajiny sveta?
ešte by nahodou nejake choroby preniesol do tej jeho vysnivanej nenormalne perfektnej krajiny..
božeee.. ešte že si sa k tomu tak nenapadne dostal.. prosim prosim.. nejake finančne prispevky by to chcelo od superlesa(nehanbite sa aj ostatny požiadať) ved mi tu na Slovensku už odpadkove koše vyberame, odpadky jeme, no niečo strašne.. ešte že si nas prišiel zachranit, lebo z tych platov čo dostavame si nekupime ani letenku do USA(škoda no, plačeme..)schw33k napísal: haha ty si lolo