Uvidime ako bude vyzerat "rozbiehaci" piaty diel a vraj siesty diel ma byt jeden z the best v celom Prisone. Takze tesimeeee...
Prison Break [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ale si si vazne mohol zavriet usta alebo vycapit nieco, ako SPOILER, lebo sme nevedeli nitko z nas na 100%, ze co je tam.. Ach jaj..warezman napísal:akoze neviem co ste nervozny...ak vam vadi ze som vam povedal 1/100 z deja serialu ktory ste si aj tak mohli domysliet tak prepacte
to lekoklatik len som chcel povedať ze moj tip o par prispevkov viac bol spravny
-
p4ra
Redeemer
SPOILER (i ked asi ste uz videli viaceri)
No, naplnilo sa to, co som aj predpokladal, ze tam bude Sarina hlava, kedze ona odchadza zo serialu. Zaujima ma, dokedy to Linc mieni udrzat v tajnosti. Som najstastnejsi, ze Sucre je naspat a bude pomahat pri uteku. Tiez som zvedavy, ci sa Alex bude vediet dat do poriadku, a ako nakoniec dopadne Bellick. Prison Break sa rozbieha kvalitne.
Inak ta zenska, co komanduje Lincovi je dost husta. Aj pekna..
No, naplnilo sa to, co som aj predpokladal, ze tam bude Sarina hlava, kedze ona odchadza zo serialu. Zaujima ma, dokedy to Linc mieni udrzat v tajnosti. Som najstastnejsi, ze Sucre je naspat a bude pomahat pri uteku. Tiez som zvedavy, ci sa Alex bude vediet dat do poriadku, a ako nakoniec dopadne Bellick. Prison Break sa rozbieha kvalitne.
Tak moj predpoklad o obsahu krabice sa vyplnil 
p4ra: tiez si to nemusel napisat tak priamo, predtym to tusim nikto az tak nekonkretizoval(to, ze ide o cast tela naznacovala krv presakujuca z krabice, ktoru bolo vidno uz v druhom dieli, takze nie je o com), ale nevadi. Konecne serial zas nabera tempo, skoro ako v prvej serii
p4ra: tiez si to nemusel napisat tak priamo, predtym to tusim nikto az tak nekonkretizoval(to, ze ide o cast tela naznacovala krv presakujuca z krabice, ktoru bolo vidno uz v druhom dieli, takze nie je o com), ale nevadi. Konecne serial zas nabera tempo, skoro ako v prvej serii
-
will.i.am
Darca
tak cakal som cast tela...ale nepirpustal som si ze by tam mohla byt jej hlava... to ma sklamalo.. pocul som ze chce odist zo serialu, ale takym brutalnym sposobom.. a aj ked je to len serial, tak mi rpislo luto michaela, lebo kvoli nej pomaha tomu hajzlikovi von... predstavte si ten pocit, keby ste to an slobode zistili... ze ten pre koho zijete uz nezije...p4ra napísal:SPOILER (i ked asi ste uz videli viaceri)
no ale dost sentimentu
hej tak ta je pekna ale aj ta Whistlerova frajerka sa mi paci... ma iskru