Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

jackb napísal:ten basketbalista to dako poserie.. bude mat zranenu detsku dusicku tak ich praskne...
Hej Michael to s nim podla mna posral to bude urcite nieco ako ten zlodejik v prvej serii, ale mozno ze tomuto sa postasti, lebo predsa nie je to az taky grazel, tak aspon nejaky maly happy endik by sa zisiel, no najvacsi by pre mna bol keby posla Susan, omg ta caja ma tak nervuje :evil:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg toto je uz v prdeli... oni proste vedia ako to ukoncit.. :evil:
najprv chcem napisat ze na to na co som cakal neukazali.. a to ten kufrik ktory na konci 10 casti Sofia otvarala.. co tam bolo ?
ok a dalej...
30 sekund :D zaujimave... ked mu ten typek hovoril ze to zalezi od naprogramovania.. cize mozno minimum je 30 sek..
inak celkom sympatickou osobou sa u mna stava Alex.. ktory je ferovy.. co je fajn.. a to ze lechero sa nakoniec nechal prehovorit.. strasne.. je to grazel a uz sa to aj pekne ukazalo... inak tolko ludi no som zvedavy co bude...
taktiez aj so Sucrem.. kedze ho zatkol ten hajzlik... zrejme tam bude zhon a on medzi tym utece... ale pousmial sa ked zistil ze auta sa dosrali... takze asi na tom nie je tak zle...

inak dalsia cast o 4 cele dni

BTW na jojke za 20 dni ide 2x01

a zrejme koniec stavky scenaristov http://prison-break.cz/novinky.php?novinka=247

//inak ked ste si vsimli tak ked kopali tu jamu... tak bolo vidno ze tam je len piesok nasypany ^^
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimava cast a normalne sa tesim, ze by sa mal serial uz skoncit. Ak by sa im podarilo v dalsej casti utiect, tak v tej poslednej by mohli ukazat ich navrat do USA alebo nieco podobne... Ako vsak citam vyssie z toho odkazu, tak ak skonci strajk v USA, tak mozno bude serial pokracovat, co ma uz velmi netesi.

Ak som dobre pozeral, tak Michael az prilis lahko pustil miesto na ceste von a rozhodol sa ist ku koncu, kto vie preco, mozno ma nieco v plane, uvidime...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Spolery

Keď som videl na konci epizody ten autobus, cakal som, ze zastavi niekde pred sonou a vyzdvihne vaznov :D:D...
Myslim ze dost nudna natahovacia cast, a ak bude 4.seria tak ament ma. Uz aj lost si ma viac ziskal, konieckoncov proti lostu som nikdy nic nemal :P THUMBS UP ;)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ve finální epizodě 3x13 se dočkáme překvapení. Znovu se totiž v seriálu objeví někdo, koho byste tam nečekali ani za milión let.

Tak to som zvedavy. Prosim nech je to Paul :). Dufam, ze to nebude Sara :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podľa mňa to bude bývalí šéf väznice skadiaľ ušiel Scofield :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

mozno michael nechal tych ist dopredu preto lebo .. mozno takto to aj ocakaval ze budu chciet ist prvy a nieco ma za lubom :)) uvidime
Drago
Guru
Guru

NuSuey, jj, ja si myslim, ze ti co sa najviac srali dopredu ( Bellick, TBag, Lechero ) nezdrhnu, sa im to vrati, ze takto vydrbali s ostatnimi
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

naco ma byt este dalsia seria? :roll: v nasledujucej casi utecu, a v poslednej mozu odvysielat co-to o Spolocnosti a eto vsjo...
zeby ratal s tmy ze prvych troch zabiju a zvysok prezije? omg zas cakt do utorku vecera :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:naco ma byt este dalsia seria? :roll: v nasledujucej casi utecu, a v poslednej mozu odvysielat co-to o Spolocnosti a eto vsjo...
zeby ratal s tmy ze prvych troch zabiju a zvysok prezije? omg zas cakt do utorku vecera :(
ver tomu ze bude dalsia seria...
urcite budu dalsie casti.. pokial im serial vynasa tak sa pustia do toho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Drago: Tiez si myslim, ze by to mohol byt Paul, ale aj ten sef starej vaznice mi prijde realny. Avsak ked sa hovori, ze koho by sme necakali, tak veru neviem. Neverim, ze by to bola Sara, aj ked ako vyvrcholenie serialu by to bolo sice pekne a s happyendom, ale pokial ju raz zabili, tak nie je o com. Paul mi pride zaujimavejsi, pretoze tam nebolo vidiet kto strielal, takze skor sa priklanam k Paulovi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Drago: Tiez si myslim, ze by to mohol byt Paul, ale aj ten sef starej vaznice mi prijde realny. Avsak ked sa hovori, ze koho by sme necakali, tak veru neviem. Neverim, ze by to bola Sara, aj ked ako vyvrcholenie serialu by to bolo sice pekne a s happyendom, ale pokial ju raz zabili, tak nie je o com. Paul mi pride zaujimavejsi, pretoze tam nebolo vidiet kto strielal, takze skor sa priklanam k Paulovi.
No u mna je uz Paul mrtvy, on sam vravel, ze ho idu zabit a ked uz tak vsetko vykecal, tak ho asi nenechali...no uvidime.
Dufam, ze Sucre utecie v tom zhone co nastane po ich uteku, lebo potom by uz bol obsah 4tej serie jasny :) Ale je cas zmenit vaznicu :)
R1k1nko napísal:inak michael nemal nikdy scenu od vtedy ako mu je*li prec prst :(
som zvedavy ze kebyze ju ma ci ma ten prst alebo nema.. ci na to nezabudli :D
Nezabudli, oni iba setria. Ved aj kvoli tomu, aby Michaelovi nemuseli vzdy malovat tetovanie tak v Sona nosi iba tricka s dlhym rukavom . :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

GothaR napísal:Nezabudli, oni iba setria. Ved aj kvoli tomu, aby Michaelovi nemuseli vzdy malovat tetovanie tak v Sona nosi iba tricka s dlhym rukavom . :)
jj aj to nosí jedno a to isté polku seriálu ktoré je prepotené vkuse :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked chcel Rybar uletiet tym vrtulnikom a menili si tricka, tesil som sa, ze Michaelovi zabudnu namalova tetovanie :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Konec stávky scénáristů!
Všichni fanoušci filmů a seriálů můžou slavit. Stávka scénáristů je u konce. Po třech měsících se obě strany konečně domluvily a uzavřely prý novou smlouvu. Oficiální potvrzení této zprávy by mělo přijít v průběhu víkendu. Zatím není známo, co bude dál s Prison Breakem.
http://prison-break.cz/novinky.php?novinka=250
Drago
Guru
Guru

No uz bolo nacase, ja si myslim, ze PB bude pokracovat. Teraz to ukoncia 13. epizodou a v 4.serii budu vytahovat Sucreho zo Sony :D
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

ja dufam, ze vsetko uz konecne nejako skonci...tak aky aom mal super pocit z toho serialu po prvych dvoch seriach sa zo mna polamy vytraca...ako sa hovori v najlepsom treba prestat...sice rad by som si este pozrel 4 seriu ale to by musela byt aspon taka dobra ako druha
Dufam ze tym strajkom dosiahli co chceli a uz sa to konecne rozhybe :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

spanoo napísal:ja dufam, ze vsetko uz konecne nejako skonci...tak aky aom mal super pocit z toho serialu po prvych dvoch seriach sa zo mna polamy vytraca...ako sa hovori v najlepsom treba prestat...sice rad by som si este pozrel 4 seriu ale to by musela byt aspon taka dobra ako druha
Dufam ze tym strajkom dosiahli co chceli a uz sa to konecne rozhybe :)
sak druha bola o nicom... 1. a 3. to boli skvele serie a j zodpovedali tomu nazvu - prison break...
nehovorim ze bola 2 uplne zla ale dost zaostavala...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

will.i.am napísal:sak druha bola o nicom... 1. a 3. to boli skvele serie a j zodpovedali tomu nazvu - prison break...
nehovorim ze bola 2 uplne zla ale dost zaostavala...
Nemozem s tebou shlasit...podla mna bola najlepsia 2. po tom co som videl 1. som si ani nevedel predstavit co moze byt lepsie...ale ked dali 2. tak :happyrespect:
tretiu pozeram lebo chcem vediet ako to skonci. Prva bola len v jednej budove a druha na vacsej rozlohe...
Anyway...vsetky su dost dobre :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

spanoo napísal:Nemozem s tebou shlasit...podla mna bola najlepsia 2. po tom co som videl 1. som si ani nevedel predstavit co moze byt lepsie...ale ked dali 2. tak :happyrespect:
tretiu pozeram lebo chcem vediet ako to skonci. Prva bola len v jednej budove a druha na vacsej rozlohe...
Anyway...vsetky su dost dobre :wink:
tak s rozlohou mas pravdu... ale v prvej ovela vacsie napatie, viac necakanych zvratov...
kazdy ma svoj nazor a ja ho nikomu neberiem, ale podla mna prvaaa seria spravila zo serialu najlepsi na svete... Druhou sa serial dostal do beznej kategorie thrillerov az akcneho krimi... :wink:
Napísať odpoveď