R1k1nko napísal:to je lama !
no ale dost bolo pisanie uz len 1-2 min do zacatia ! najuspesnejsieho serialu tejto doby
no tak co hovorite na slovensky dabing?? podla mna to tomu serialu nemali robit... je to usizapchavajuce a oproti originalu otrasne... neni to podla mna az tak sprznene ako LOST na jojke, ale aj tak... komu sa hodi slovensky hlas a komu nie..?michael podla mna este ujde, ale veronica donovan... podla mna absolutne nie... ostatnych este posudzovat nemozem... //edit, dalsi postreh: dalej Linc ma hlas a je nadabovany ako nejaky zufalec a chlapik ktory sa nechce dostat z vazenia von ale dobrovolne tam podstupi trest smrti... sucremu sa to akoze podla tej jeho spanglictiny tiez takto nehodi... //edit2: abruzzi ako tak ujde (ale rossovi z priatelov sa ten hlas hodil viac (ak sa nemylim ze ich dabuje rovnaky)) //edit3.: co sa tyka agentov, dannyho hlas celkom ujde, ale kellermanovi by sa hodilo viac flegmatickejsie podanie hlasu... //edit4: LJ - dobry hlas imho //edit5: charles westmorland = [di: bi: ku:pEr] wtf??
makaveli napísal:veronica donovan... podla mna absolutne nie
aj tak umre
Edit : makaveli ale tu na fore co tu prispeli to uz vedia a neverim ze nie..
btw: inak zimomriavky mi po tele behaju
-----------------------------------------------------------------
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-----------------------------------------------------------------
Edit 2 : lol makaveli kolko Editov
inak som zvedavy na HVIEZDU : T-bag