Pristup do zdielaneho priecinka zamietnuty + do kolegovho PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Duressae
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pristup do zdielaneho priecinka zamietnuty + do kolegovho PC

Príspevok od používateľa Duressae »

Zdravim,

Mam problem sa dostat do svojho zdielaneho priecinka ktory je ulozeny na servery.
Mam novy PC z OS WIN 10 pro chcel som sa pripojit na zdielany priecinok ktory je na servery ale vzdy mi napise ze pristup bol odmietnuty mam kontaktovat spravcu servera ....... dobre viem ze sa musim prihlasit pristupovim menom a heslom a prave tam je ten problem zdielany je 1 Subor a v nom mame kazdy podla mena vlastny priecinok do suboru sa dostanem bez pristupoveho hesla a ked kliknem na svoj priecinok tak uz mi vyjde ta hlaska.

Skusal som ist aj Tento pocitac klikol som na siet nasiel som nazov servera klikol som ale zas ma rovno pustilo do toho hlavne suboru. V danej skupine su aj ine pc a ked kliknem na iny server tak ma pyta pristupove meno a heslo.

A dalsi problem je ze mame v kancelarii 1 tlaciaren ktora je kolegom zdielana on ma Win 7 pro tak som siel ako predtym na mojom starom pc (Win7pro) ze Tento pocitac Siet (PC-Kolega) klikol som nanho ale nevyjde mi prihlasovacie meno a heslo ale Sietovy prostriedok \\PC-Kolega nieje pristupny a podtym pouzivatelovi nebol prideleny pozadovany typ prihlasenia pre tento PC

To mam na kolegovom PC vytvorit rovnake konto ako mam v tomto alebo ako to mam chapat.
taketo problemy som riesil pred 9 rokmi a uz fakt nepamatam ako som o riesil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Pristup do zdielaneho priecinka zamietnuty + do kolegovh

Príspevok od používateľa hojko »

Zdielana tlaciaren sa normalne pridava, cize si das spravcu tlaciarne a das si pridat zdielanu tlaciaren, najdes ju v sieti, pripadne nainstalujes ovladace.
Duressae
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Pristup do zdielaneho priecinka zamietnuty + do kolegovh

Príspevok od používateľa Duressae »

Ale ja ked dam pridat tlaciaren a ked ju najde kliknem tak napise System windows nemoze ziskat pristup k \\PC-kolega

A este k tej prvej problematike nechapem preco cez stary PC ked kliknem na zdielany priecinok ktory je na servery mi vyskoci ze mam zadat prihlasovace meno a heslo ale v novom PC ma toto uz nepyta. Dalo by sa niekde vybrat ze ziskat pristup prihlasenim? Alebo ja uz neviem v tom priecinku su moje zalohy.
Napísať odpoveď