Pro Evolution Soccer 2009
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: pls
tak si ich nainstalujrobinko93 napísal:a ked by som nasiel nejake tie patche ??
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a sakra Shamway, ze mas asi pravdu?!
si najprv hovorim, ze 3.14vina, sak som ten navod cital..otvorim to a tam na mna zmurka bod cislo 3: a na to keyser asi tak trochu zabudol..
nic to, idem skusit
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 23:33 )
takze nainstalovane, po mnohych odinstalaciach
este raz vdaka shamwayovi..uz len detailik, mam menu(len menu) po nemecky, stalo sa to niekomu?
Kód: Vybrať všetko
Download the update//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 23:33 )
takze nainstalovane, po mnohych odinstalaciach
ano ano aj ja mam menu po nemecky ale ostatok po anglickyKey5ers0ze napísal:a sakra Shamway, ze mas asi pravdu?!si najprv hovorim, ze 3.14vina, sak som ten navod cital..otvorim to a tam na mna zmurka bod cislo 3:
a na to keyser asi tak trochu zabudol..Kód: Vybrať všetko
Download the updatenic to, idem skusit
![]()
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 23:33 )
takze nainstalovane, po mnohych odinstalaciacheste raz vdaka shamwayovi..uz len detailik, mam menu(len menu) po nemecky, stalo sa to niekomu?
//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 18:45 )
no mne ked zapnem pes 2009 tak mi nabehn cierna obrazovka a potom uz nejde neviem co to moze byt??
viete vlastne co je TorrentŠu-Do napísal:http://www.hojko.com/post1064183.html#1064183
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
vsetko je popisane v navode..
Pro Evolution Patch napísal:1. Install Pro Evolution Soccer 2009, a "clean installation“ is recommended.
2. Patch the game to version 1.20 .
3. Download the update either in the game by going to „System Settings“ ? „Download“ or direct using this link . (It is important that you make these 2 steps! Otherwise you won't have game version 1.20!)
4. Start the setup „E.V.O.L.U.T.I.O.N. PATCH 2009.exe“ and follow the instructions (if necessary choose as installation path „C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009“).
5. Install the kitserver.
6. Copy the optionfile to:
Windows XP: „C:\Documents and Settings"User"\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save".
Windows Vista: „C:\Users\“User“\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save“.
7. If on the game start displays: „Use downloaded content?“, choose „No“, go to „Edit“, choose „Load“ ? „Yes“ and „Save“ ? „Yes“ .
8. Ready.
ja som z toho navodu vedla a ten patch na verziu 1,20 uz je tam alebo ako.Neviete mi to niekto lachsie a lepsie vysvetlit postup instalacie toho patchu?
//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 15:48 )
nechapem nainstaloval som si patch ten 2gigovy a mam nemecke znaky ale holandske nazvy a hracov nechapem preco
//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 15:48 )
nechapem nainstaloval som si patch ten 2gigovy a mam nemecke znaky ale holandske nazvy a hracov nechapem preco
Mam presne tento isty problem, tiez by som potreboval poradit.robinko93 napísal:pls ked chcem zapnute pes 2009 tak mi nabehne cierna obrazovka a nic sa nedeje a nejde zapnut neviete preco ??
Mam 2GHz dvojadrovy procesor
3GB RAm
ATI Radeon 256Mb az do 1044Mb
u vsetkeh mi v nastaveniach PES pise ze je good ale hru mi nespusti teda obraz
-
Pigesko
King
ATI Radeon 256Mb az do 1044Mb - wtf ?Alinko17 napísal:Mam presne tento isty problem, tiez by som potreboval poradit.
Mam 2GHz dvojadrovy procesor
3GB RAm
ATI Radeon 256Mb az do 1044Mb
u vsetkeh mi v nastaveniach PES pise ze je good ale hru mi nespusti teda obraz
no k problemu...skus iny crack popripade reinstal alebo daj v nastaveniach mensie detaily...(este by som sa pohral s nastaveniami grafiky...pri 2008 mi to pomohlo)
nebolo by od veci precitat si par recenziifildinko napísal:Chcem sa spytat ci aj na PES je vylepsovanie hracov ako na fife 09 ze za kazdy zapas im da napr. 30bod. a ked ma 100bod. tak bud zlepsi hraca alebo nie je to tam?
a este c itam je mod trener
Tak na XP mi to ide s tymto crackom, a dokonca na tom compe je aj ina graf karta slabsia a funguje na strednych detajloch normalne. Preo tomu nerozumiem. Ci to neni nieco s VistouPigesko napísal:ATI Radeon 256Mb az do 1044Mb - wtf ? Very Happy
no k problemu...skus iny crack popripade reinstal alebo daj v nastaveniach mensie detaily...(este by som sa pohral s nastaveniami grafiky...pri 2008 mi to pomohlo)
//autoeditácia príspevku ( 11 Feb 2009, 23:15 )
Tak uz tomu fakt nerozumiem, som to 3 krat preinstaloval a uz to slape vsetko ako ma.