Pro Evolution Soccer 2011
Re: Pro Evolution Soccer 2011
mam taky problem ze ked napojim gamepad tak nevjem ako z hry odpojit klavesnicu ... ked chcem hrat zapas proti pc tak musim napojit aj klavesnicu aj gamepad alebo len klavesnicu .. nevjete co s tym???
-
lekoklatik
VIP
Zmeň v nastaveniach Keyboard na gamepad.
ak sa registrujem do online co treba dat do Game ID a do Game ID password a do Postal Code
-
lekoklatik
VIP
game id je buď tvoj mail, alebo prezívka (nick).
game id password je tvoje heslo
postal code je smerovacie číslo
game id password je tvoje heslo
postal code je smerovacie číslo
neverím, že ten chlapec má originál...
diki pekne
Caute , mam problem s touto hrou , kupil som si originalku ked vysla a normalne som sa regol na konami aby som mohol hravat online , ale uz dlhsie som nehral a teraz som si to chcel zapnut a stale mi vypisuje invalid player data found , som teda isiel na update a updatol som si email aj tie hesla ale stale sa mi neda prihlasit uz sa tu s tim asi 3dni trapim ...vedeli by ste mi poradit ? dik
Rocky mam rovnaky problem ......... pls nevedel by niekto poradit ??
ahojte. Ako sa inštalujú addony do tejto hry . Stiahol som si kopačky ronalda a neviem ako ich nainštalovať . V priečinku kde su zabalene kopačky je priečinok img a v nom dalšie dva.. Skušal som remiestniť to img do priečinku s hrou s identickím názvom img . Ale to nefungovalo .. Dam K+ ( ako vždy ) tomu ktorý mi helpne .
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2012, 18:09)
nikto nevie ??
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2012, 18:09)
nikto nevie ??