Problém - blbne mi Movie Maker

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
murenko
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém - blbne mi Movie Maker

Príspevok od používateľa murenko »

Takže...
trápil som sa s jedným videom tam 3 hodiny, a keď som to dal uložiť, začalo mi to vypisovať chybu (prvý obrázok)...
Tak som to skúsil len s obrázkom, jediným, nechal som ho aj tam, video trvalo 5 sekúnd, ale opäť mi to začalo vypisovať tú chybu...
Tak som sa naštval, a stiahol nový moviemaker.. to bola asi chyba, lebo keď chcem teraz nejaké video spraviť, a importujem si tam obrázok alebo hociči, s čim tam chcem spracovať, tak sa mi zobrazí, že chyba, a Odoslať správu Windows, alebo Neodoslať, to už dávno poznám, nakoľkosa mi to stáva hlavne keď mi sekne nejaký program...
Tak som sa naštval a stiahol moviemaker tretí krát...
:D:D:D ja viem, som sprostý... tak pomôžte...

Ešte keď som si chcel pozrieť to video, ako sa bude ukladať, tak mi to zobrazilo, ale uložiť to nešlo...

Tak som si stiahol Hypercam, alebo Camstudio, ale ono mi to uložilo v dosť zlej kvalite... Spomalené alebo zrýchlené, a keď sa to už "celkom" podobalo konečnej verzii, tak po uploadnutí na nejaký server mi to spravilo funky farby, úplne iné, žltá bola modrá, zvuk posunutý...

Tak... čo mám spraviť, aby mi išiel WMM (toto je hlavný problém, lebo ho potrebujem :( -odinštalovať? - ako? ), a kde sa dá stiahnuť nejaký program na nahratie videa? Ale kvalitný... a free...

ďakujem
Prílohy
chyba
chyba
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

ten problem som mal aj ja ale nechal som ho tak .... nwm co to je ale skus toto http://www.answerbag.com/q_view/577688
Napísať odpoveď