Problem display driver

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem display driver

Príspevok od používateľa Hulkm »

mam takyto problem....ked dam booku do spanku a znova ho zapnem tak sa mi stane ze sa aj prihlasim ale potom na chvilu zamrzne preblikne cierna obrazovka a dole mi vybehne bublina so spravou ze display driver stop running alebo neico take presne si to uz nepametam.....tak to mi to par krat spravilo potom mi dokonca hodilo BSOD ale to bolo fakt na chvilku a neviem co to presne pisalo ......pred tym mi aj spravilo ze ked som ho hcel zobudit tak zacal ventilator krutit ale na monitore sa nic nestalo...uz davnjesie som ho chcel dat reklamovat lebo sa prehrieva ale nemal by som byt na com tak to este odkladam...myslite ze to moze hardware alebo software chyba???za kazdu pomoc vopred dakujem
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Môže byť aj softwarová chyba aj hardwarová chyba. Aktualizuj si všetky ovládače (chipset, grafika atď.), všetky záplaty na operačný systém..

..a ak nepomôže, tak Ti asi ostane iba tá reklamácia..
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

nj rad by som lenze volako na to nove ovladace niesu....je to GX610 od MSI a na ich stranke napr na GK su posledne ovladace asi z novembra ktore aj mam ....GX710 co je dost podobne mojmu len je to 17" a ma to 512mb GK je tie HD2600 a ma novsie ovladace myslis ze by to mohlo ist???alebo volake alternativne ovladace???

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 1:50 )
tak volako sa to uz vyhrotilo...dal som na novo ovladace a chvilu to slo v poho a z hybernacie sa normalne prebral mozno to raz prebliklo ale inak vsetko...ale teraz som ho perbral a siel chvilu a potom zamrzlo vsetko s zrazu sa zacali objavovat biele pasiky a zacali hustnut az skoro uplne nebolo nic ine vidiet ako biele...tak som ho vypol ale co ma este vaic sere ze nechce zase naskocit takze to vyzera tak ez to SW chyba nebodu co ma nenormalne mrzi :cry: :cry: ...teraz by bolo najdolezitejsie ho volako pustit a ponapalovat vecicky a zalohovat data a kedze sa konci skolsky rok tak ho dat reklamovat...ak by mal hoci kto volaku good idea sem snou...berem vsetko
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno v podstate si uz good ideu navrhol sam, kdeze si skusal aj reinstal video SWa zase nic. Mozno by este stalo zavyskusanie nepouzivat hybernate (teda ak ho samozrejme este rozbehas). Ked tak pouzivat NTB s pripojenym monitorom a tak zalohovat vsetky veci.
Napísať odpoveď