problem: internet cez switch

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

problem: internet cez switch

Príspevok od používateľa Smith »

Cawte. Som do netu pripojeny pomocou wifi zariadenia Ovislink WL-1120AP s firmware APpro. Toto zariadenie ma 2 ethernet porty ktore firmware NATkom preklada a posiela von. Problem je nasledovny: svoj pocitac mam pripojeny priamo na AP jednym portom a net mi ide v pohode, no otec, sestra a brat su napojeny pomocou switchu ktory je pripojeny na druhy port Ovisu a net im robi blbosti. Mozete mi poradit co s tym, pripadne ci mam kupit router a vykaslat sa na APpro?

Este detail. V kratkom case sa chysta sestra kupit este laptop a chce sa bezdrotovo pripajat na net, takze pribudnu dalsie dve zariadenia (AP a notebook s wifi)

Vopred diky
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Odporucam kupit WLAN LAN router. Mozes tam pripojit compy kablom, aj sestra s notebookom a nebude to blbnut, reps. nebudes musiet mat zapnuty tvoj comp. (server) ked sa chcu ostatní pripojit..
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

trosku som upravil svoj prispevok. ja nerobim sieti server, len som napojeny trosku inak ako oni
wickerman
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: problem: internet cez switch

Príspevok od používateľa wickerman »

Smith napísal:V kratkom case sa chysta sestra kupit este laptop a chce sa bezdrotovo pripajat na net, takze pribudnu dalsie dve zariadenia (AP a notebook s wifi)
myslím, že týmto si odpovedal aj sám :) nejaký lepší router to vyrieši.
Napísať odpoveď