Mam problem s bezdrotovym pripojenim. Niekedy (10krat do tyzdna) sa stane ze ked zapnem komp alebo ho zobudim, tak mi nechce nabehnut internet. Mam Vistu a pise mi : Identifikuje sa...
Nechce to identifikovat. potom za chvilu to vecinou normalne nabehne.
Som uz zufaly,mam na to nervy. uz ma to vytaca.
neviete mi dakto aspon poradit kde ty idioti z microsoftu maju daku pobocku, ze by som im siel oplieskat notebook o hlavu.
Nadávaš na windows, ale chceš rozbiť notebook? To je trocha nelogické. Je normálne, že Windows najprv identifikuje sieť, nastav údaje pre net atď. To tá minuta ťa zabije?
vsetko je nadstavene tak, ako ma byt. len nahodne sa nekedy nepripoji. a nechapem preco.
stale je v liste dole pri ikonke pocitaca bud vykricnik alebo nic -vtedy nejde (pise: Identifikuje sa... ).
OK. Na základe čoho si vylúčil že chyba nieje vo vypadávaní signálu a že hardware je bezchybný? Aktualizuj firmware na routery. Stiahni si aktualizácie na Windows. Choď do centra sietí, zvoľ správa bezdrôtových sietí, klik na tvoju sieť LTM, potom PTM a zvol vlastnosti. Na karte pripojenie zaškrtni: Automaticky pripojiť ak je táto sieť v dosahu a prípadne môžeš zaškrtnúť aj: Pripojiť aj v prípade že sieť nevysiela. Keď ti začne Win vypisovať že identifikuje sieť tak pingni router a nejakú internetovú stránku napr. ping "adresa" -t a sleduj dobu odozvy.
No to si nepísal že máš napojených viac PC. Takže to robí len na NB. Pozri v možnostiach napájania, v tvojom aktuálnom pláne napájania, ako je nastavený adaptér bezdrôtového pripojenia. Ak nebude nastavený na max výkon pri napájaní z batérie tak ho tak nastav.