problem neviem s cim
problem neviem s cim
caute, neviem v com to moze byt ale od vcera mam taky problem ze ked chcem kliknut hocikde ci je to na ploche na nejaku ikonu, v zlozke, alebo v prehliadaci, tak proste myska ako keby nereagovala a nic sa nedeje, hybat s nou ide uplne v pohode ale proste nemozem kliknut napr. na nejaky odkaz alebo subor nic sa proste nedeje (skusal som aj druhu a robi to iste takze v myske nebude problem)
Re: problem neviem s cim
Napíš sem pc zostavu
Po kliknutí na súbor alebo .... sa ti zložka po nejakom čase otvorí či vôbec ?
Po kliknutí na súbor alebo .... sa ti zložka po nejakom čase otvorí či vôbec ?
neotvori sa ani po case, a prave som zistil ze ked mi to zamrzne tak mozem len cakat kym to zas nabehne alebo pojdem do Spravcu uloh, dam Prepnout (napr. mozlla) a zas to iden normalne ale iba na chvilu
Operačný systém Microsoft Windows XP Professional
Servisný balík OS Service Pack 3
Typ procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333)
Názov zákl. dosky Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Grafická karta ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)
Monitor Samsung SyncMaster 2243NW/2243NWX [22" LCD] (H9DS106834)
Zvuková karta ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller
Operačný systém Microsoft Windows XP Professional
Servisný balík OS Service Pack 3
Typ procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333)
Názov zákl. dosky Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Grafická karta ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)
Monitor Samsung SyncMaster 2243NW/2243NWX [22" LCD] (H9DS106834)
Zvuková karta ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller
napísať sem zostavu bola úplná zbytočnosť...
skusal si prebehnut pc antivirusom?
skusal si prebehnut pc antivirusom?
j nic to nenaslo
mys ti beha po obrazovke len nevies kliknut na zlozku ale ked otvoris spravcu uloh das prepnut tak to ide? a zatazenie cpu ramky máš kolko ked sa to stane? skus ist este do ovl. panelu tam dat mys a tam tlacidla a dole mas Prepnut na click lock odfajkni to ak to mas fajknute
Čím si preskenoval? Skús Eset Online Scanner + MBAM.
Zaklad: skusal si restartovat pocitac?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Safe mode with networking - MBAM + Eset Online Scanner - msconfig a vypnúť loading pofidérnych vecí a scriptov - pozrieť sa v štarte do "Pri spustení" či sa niekto s tebou nezabával.
tak od vcerajsieho vecera mi to ide vsetko v pohode ani som nemusel skenovat pc a robit ten msconfig, neviem v com to bolo ale dakujem za vsetky rady
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 20:11)
problem je spat, uz asi 3 den to iste co predtym, chcel by som vyskusat ten Safe mode with networking ale ked zacnem mackat F8 tak mi vyhodi tabulku - Please select boot device - IDE :HL-DT-STDVD-RAM FH22LP20 alebo IDE :ST375052BAS, v boot menu som v zivote nebol takze absolutne neviem co a ako tak ak mi sem niekto hodi navod ako sa do toho dostat tak budem len rad, alebo popripade nejake ine rady
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 20:11)
problem je spat, uz asi 3 den to iste co predtym, chcel by som vyskusat ten Safe mode with networking ale ked zacnem mackat F8 tak mi vyhodi tabulku - Please select boot device - IDE :HL-DT-STDVD-RAM FH22LP20 alebo IDE :ST375052BAS, v boot menu som v zivote nebol takze absolutne neviem co a ako tak ak mi sem niekto hodi navod ako sa do toho dostat tak budem len rad, alebo popripade nejake ine rady
-
Thommas
Addict
Vyber IDE, enter a znova stláčaj F8.
ale ktore IDE su tam dve
-
Thommas
Addict