problem...oneskorene zapinanie :P
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
problem...oneskorene zapinanie :P
zdravim.mam jeden problem a ako uplny analfabet do kompov sa radsej obratim na vas ako by som mal daco posrat.
takze..vzdy ked zapnem prud do pc a stlacim vypinac tak sa komp nezapne hned ale asi 10 minut trva kym sa sam od seba zapne.cim myslite ze to moze byt?mne jeden kamos povedal ze ke to zdroj a druhy kamos ze to je nejake rele pri vypinaci ze je doyebane....please surbe help
takze..vzdy ked zapnem prud do pc a stlacim vypinac tak sa komp nezapne hned ale asi 10 minut trva kym sa sam od seba zapne.cim myslite ze to moze byt?mne jeden kamos povedal ze ke to zdroj a druhy kamos ze to je nejake rele pri vypinaci ze je doyebane....please surbe help
-
Andi_Cibula
Addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Andi_Cibula
Addict
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Ano, je to zdrojom. Podobny problem som uz riesil. Inac este k tomu HDD... s tym poskodenim by som to prilis nedramatizoval. Dnesne disky su voci takemuto zaobchadzaniu pomerne vysoko imunne. Poskodenie hrozi skor Hi-End diskom urcenym do diskovych poli v serveroch. Samozrejme, moze sa stat ze si takto disk odvaris... Ale ked to porovnas s diskami spred 3-5 rokov, dnes je sanca ze disk po takomto jednani odide o 80% nizsiafruxo napísal:poctiac moze resetnut aj 100x a potom ho vypnut, je jedno akym stylom vypina pc... lenze potom moze dojst k poskodeniu HDD ...
urcite mas nieco so zdrojom...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ale ved chapes ako som to myslel ...k6 napísal:Ano, je to zdrojom. Podobny problem som uz riesil. Inac este k tomu HDD... s tym poskodenim by som to prilis nedramatizoval. Dnesne disky su voci takemuto zaobchadzaniu pomerne vysoko imunne. Poskodenie hrozi skor Hi-End diskom urcenym do diskovych poli v serveroch. Samozrejme, moze sa stat ze si takto disk odvaris... Ale ked to porovnas s diskami spred 3-5 rokov, dnes je sanca ze disk po takomto jednani odide o 80% nizsia