Problem pri instalaciach hier ! pls help
Problem pri instalaciach hier ! pls help
Zdravim, mam problem z instalovanim niektorych hier, pri instalaci mi vyhodi chybovu hlasku ze nejaky subor z koncovkou .cab je poskodeny a instalacia nemoze pokracovat, pritom ten subor by mal byt v poriadku, pretoze ta ista instalacka (.iso) kamosovy frcala normalne a pritom teraz naposledy som stiahol az dva releasy na MoH a oba mi vyhodili rovnaku chybu, akurat pri druhom mi to az o nieco neskor, tak isto mi to robi pri viacerych hrach a uz mi to spravilo dokonca aj pri instalaci softu pre HP takze uz som z toho dost zmateny ze kde moze byt problem ?? .iso som mal mountnute vzdy cez daemon tools, alebo som ho skusil rozbalit, oba sposoby vsak neuspesne, prosim vas o pomoc, neviem si s tym dat rady ... vopred dakujem
Re: Problem pri instalaciach hier ! pls help
Základné veci ako aký OS používaš a poprípade či je to NTB alebo klasické PC si nenapísal.
OS win 7 professional x64 a je to PC a normalne mi to vzdy vsetko islo, zacalo mi to robit uz na os win xp a po preinstalovani systemu mi vsak problem zostal, neviem, mozno by pomohol format HDD ale o to moc nemam zaujem hhhKlo_b_asa napísal:Základné veci ako aký OS používaš a poprípade či je to NTB alebo klasické PC si nenapísal.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
môže to byť chyba RAM otestuj ramky cez memtest
skusim, dam vediethrban napísal:môže to byť chyba RAM otestuj ramky cez memtest
EDIT: tak mi tam nasiel nejako 420 errors, ten program ich hned aj opravil ??
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 14:42)
skusil som potom vybrat 1 ram, lebo mam 2x 1GB a memtest neukazal ziadny error, ale aj tak to nevyriesilo hlavny problem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je možné, že to ISO je už poškodené, ak si ho kopíroval na tvoj disk s chybnou ramkou
a na tvoju otázku, či sa ti to opraví je odpoveď nie RAMka je vadná daj ju na reklamačku ak ešte môžeš
a na tvoju otázku, či sa ti to opraví je odpoveď nie RAMka je vadná daj ju na reklamačku ak ešte môžeš