Problém pri nahravani obrazkov na web

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kinghearth
Amateur
Amateur

Problém pri nahravani obrazkov na web

Príspevok od používateľa kinghearth »

Dobrý deň
Mám taký problém že chcem dať na web skenovaný obrázok normálne cez total comander, že otvoriť Ftp a taak aa skopirujem ho na web..
prihlásim sa na web otvorím súbory prídam tam odkaz na obrázok a zobrazí sa mi len taky malý červeny krížik v lavom hornom rohu .
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

java? shockwave player
kinghearth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kinghearth »

PAuLi3 napísal:java? shockwave player
noo nie len že sa neda zobraziť take niečo...aale iba skenovane obrazky ostatne idú z foťáku..
chmirko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

tak tam mas 2 moznosti

ten obrazok je inde nez si napisal cestu, toto by som potreboval vediet ako sa volal a kam si ho nahral a vidiet ten odkaz / resp obrazok
ale ak ti ine obrazky idu a si si isty ze v nazve su vsetko male pismenka aziadne medzery a ziadna diakritika (vcetne pripony) tak by to nemuselo byt toto

no a ak sa snazim dobre pochopit ze zo scannera to ide a z fotaka nie tak moze byt ten format nejak specificky ulozeny, napriklad som zistil ze ak je JPG ulozene nie v RGB ale CMYK tak mi to IE nebie ani za nic zobrazit ako pozadie (v opere ide :) )

no tak to bud otvor v dakom grafickom nastroji a uprav, alebo to rovno otvor vo windovsackom MS painte

sprav tam jednu bodku a premaluj ju nazad a uloz, tusim to pozna jeden jediny format JPG a ten je kompatibilny so vsetky, bozno staci stlacit ctrl+s ale niektore hyperinteligelitne aplikacie si zistia ze si zmenu newrobil a neulozia nic
Napísať odpoveď