Problém s babou
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Problém s babou
Bol som na silvestra z bandou (8osob 5chalani 3baby) na chate od 27 do 2 a spoznal som prenadhernu babu (dominiku) mam 19 a ona 18 ... klapalo nam to prenadherne skoro od prveho dna ... bola strasne zlata .... lenze posledne 2 dni sa jej zapacil asiq druhy chalan (16) ... cez silvestrovsku noc sa obimali ... toho isteho dna boli asi podotykam asi zavrety spolu v izbe(kazdy si moze domysliet co asi robili) ... neviem to iste ... no a vecer sa zas obimali ... Ten druhy chalan je moj kamos ... a clen nasej party ... mam z toho strasne predsudky ... ze ked mi bola v stave spravit toto tak by nebol prenu robit taketo veci aj pocas vztahu ...
No a otazka ... co by ste spravili na mojom mieste vy .... ??
Opytali co s nim mala? ... alebo ignorovali problem ... alebo rucne vyriesit problem u kamosa ... alebo nejake svoje napady ... ??
Dik za odpovede
//upravený názov témy...eritrocit
No a otazka ... co by ste spravili na mojom mieste vy .... ??
Opytali co s nim mala? ... alebo ignorovali problem ... alebo rucne vyriesit problem u kamosa ... alebo nejake svoje napady ... ??
Dik za odpovede
//upravený názov témy...eritrocit
-
erytrocyt
VIP
Takže si to napísal dosť rozhádzane.
Bol si s dievčaťom na chate, s ktorou ti to klapalo. Moja otázka je - Ako vám to klapalo? Vy ste spolu chodili ?.
No a potom sa jej zapáčil tvoj kamarát, objímali sa, zavreli sa do izby a tak ďalej...
Dobre, takže predovšetkým sa s kamarátom porozprávaj. Veď je to kamarát, tak nevidím problém. Uvidíš čo ti povie a podľa toho sa zariadiš.
Viem že to od tej dievčiny nebolo pekné, ale nedá mi... Kto skôr príde, ten skôr melie. Zrejme si trošku zaspal dobu. Páčiť si sa jej mohol, ale ženy majú rady chlapov, ktorý sa činia
No a ty si sa asi činil málo.
A ak budeš vedieť čo sa za zatvorenými dverami dialo, napíš.
Jo mimochodom. Možno sa len rozprávali, možno spolu niečo pozerali...To ty nevieš, nebol si tam, tak nerob unáhlené závery
//Ako sa objímali? Na silvestrovskej zábave o polnoci objíma každý každého a pusy lietajú, takže tak
Bol si s dievčaťom na chate, s ktorou ti to klapalo. Moja otázka je - Ako vám to klapalo? Vy ste spolu chodili ?.
No a potom sa jej zapáčil tvoj kamarát, objímali sa, zavreli sa do izby a tak ďalej...
Dobre, takže predovšetkým sa s kamarátom porozprávaj. Veď je to kamarát, tak nevidím problém. Uvidíš čo ti povie a podľa toho sa zariadiš.
Viem že to od tej dievčiny nebolo pekné, ale nedá mi... Kto skôr príde, ten skôr melie. Zrejme si trošku zaspal dobu. Páčiť si sa jej mohol, ale ženy majú rady chlapov, ktorý sa činia
A ak budeš vedieť čo sa za zatvorenými dverami dialo, napíš.
Jo mimochodom. Možno sa len rozprávali, možno spolu niečo pozerali...To ty nevieš, nebol si tam, tak nerob unáhlené závery
//Ako sa objímali? Na silvestrovskej zábave o polnoci objíma každý každého a pusy lietajú, takže tak
-
Shark NX
Addict
Keby lietali na silvestra ako silvestrovske tak sa nic nedeje ... ja som dost tolerantny ...
Ide o to ...byvali sme v 2 izbach v jednej ja ona a druhy uz rocny parik
a v druhej ... zvysny traja chalani z jednou babou ....
Chodit sme spolu nechodili ... mala este chalana z ktorym to riadne skripalo a dost sa hadali ... 28 sa z nim rozisla ... cize po 28 sa to krasne rozbehlo ... uz to aj vyzeralo ze budeme spolu chodit ... som ju chcel zobral na veceru a na Vellnes pobyt ... atd ... uz aj nechcela spat v jednej posteli tak dosla ku mne
Ide o to ze kamos je kvalitny ku*evnik ... najpr si namotal jednu babu .... ta mu nedala .... tak sa odmotal a cakal na prilezitost .... z toho dovodu si nemyslim ze by zostal v tej izbe len pri slovach ... a ok ... spytam sa a napisem ... len ma ten chalan mrte sere ... lebo najprv citovo zranil najlepsiu kamaratku a potom babu o ktoru som mal zaujem ... cize som bol na vlasku aby som ho neutopil v jazierku
No vies co ... organizovali sme pobyt od .... asi 5 Decembra ... a priblizne 14 sa ohlasila aj ona ze ide ... cize myslim si ze to je dost kratka doba ... a ona sa s nami zoznamila asi 20 cize my sme len vedeli ze s nami ide este jedna nova baba ale nikto nevedel kto
// Ale hlavna otazka je ci sa mam dalej snazit .... najlepsia kamoska povedala ...ze ked bola v stave spravit take nieco a pri tom vedela ze Druhemu chalanovi na nej mrte zalezi ... tak by som sa mal na to vysrat ....ze nema to cenu ..
Ide o to ...byvali sme v 2 izbach v jednej ja ona a druhy uz rocny parik
a v druhej ... zvysny traja chalani z jednou babou ....
Chodit sme spolu nechodili ... mala este chalana z ktorym to riadne skripalo a dost sa hadali ... 28 sa z nim rozisla ... cize po 28 sa to krasne rozbehlo ... uz to aj vyzeralo ze budeme spolu chodit ... som ju chcel zobral na veceru a na Vellnes pobyt ... atd ... uz aj nechcela spat v jednej posteli tak dosla ku mne
Ide o to ze kamos je kvalitny ku*evnik ... najpr si namotal jednu babu .... ta mu nedala .... tak sa odmotal a cakal na prilezitost .... z toho dovodu si nemyslim ze by zostal v tej izbe len pri slovach ... a ok ... spytam sa a napisem ... len ma ten chalan mrte sere ... lebo najprv citovo zranil najlepsiu kamaratku a potom babu o ktoru som mal zaujem ... cize som bol na vlasku aby som ho neutopil v jazierku
No vies co ... organizovali sme pobyt od .... asi 5 Decembra ... a priblizne 14 sa ohlasila aj ona ze ide ... cize myslim si ze to je dost kratka doba ... a ona sa s nami zoznamila asi 20 cize my sme len vedeli ze s nami ide este jedna nova baba ale nikto nevedel kto
// Ale hlavna otazka je ci sa mam dalej snazit .... najlepsia kamoska povedala ...ze ked bola v stave spravit take nieco a pri tom vedela ze Druhemu chalanovi na nej mrte zalezi ... tak by som sa mal na to vysrat ....ze nema to cenu ..
Ak ste spolu spali v jednej posteli, bola vecera, bol wellness pobyt, tak to si sa aj celkom cinil.
Chata bola od 27.12. do 2.1.
28-osmeho sa rozisla s chlapcom, takze ak to spravne chapem, 27-ho si ju zacal namotavat, 28,29,30 sa to rozbehlo a bola vecera, wellness a postel? ak som to spravne pochopil... Aj ked to bola potom zaujimava chata.. alebo si to zrealizoval este predtym? ale pisal si, ze si ju spoznal tam...
takze bolo to rozbehnute potom sa obijimali na silvestra.. az dvakrat.. a boli sami v izbe.
No moj nazor je taky, ze urcite ju chlapec chcel namotat, vies ako...nemal na silvestra do coho "pichnut"
Je blbe, ze si vybral prave tvoj "objekt". No mozno ju poznal dlhsie a mozno nie.. podla toho co si opisoval, skor to bude ta prva moznost.
Ale mozno sa mu ju nepodarilo namotat.
Ale celkove by som to povedal takto, ak Ta Dominika poznala len par dni, tak jej nemozes vycitat, ze bola s nim v izbe, ano nerobi sa to, ale mohol si to cakat. Ano bola s tebou v posteli, ale poznali ste sa par dni a navyse take su chaty. A mozno chcela spoznat aj jeho, aby si mohla vybrat.
Alebo je chyba v nej, ze to spravila naschval.
Chata bola od 27.12. do 2.1.
28-osmeho sa rozisla s chlapcom, takze ak to spravne chapem, 27-ho si ju zacal namotavat, 28,29,30 sa to rozbehlo a bola vecera, wellness a postel? ak som to spravne pochopil... Aj ked to bola potom zaujimava chata.. alebo si to zrealizoval este predtym? ale pisal si, ze si ju spoznal tam...
takze bolo to rozbehnute potom sa obijimali na silvestra.. az dvakrat.. a boli sami v izbe.
No moj nazor je taky, ze urcite ju chlapec chcel namotat, vies ako...nemal na silvestra do coho "pichnut"
Je blbe, ze si vybral prave tvoj "objekt". No mozno ju poznal dlhsie a mozno nie.. podla toho co si opisoval, skor to bude ta prva moznost.
Ale mozno sa mu ju nepodarilo namotat.
Ale celkove by som to povedal takto, ak Ta Dominika poznala len par dni, tak jej nemozes vycitat, ze bola s nim v izbe, ano nerobi sa to, ale mohol si to cakat. Ano bola s tebou v posteli, ale poznali ste sa par dni a navyse take su chaty. A mozno chcela spoznat aj jeho, aby si mohla vybrat.
Alebo je chyba v nej, ze to spravila naschval.
-
SpartakuS
Medium Expert
nj... ves neber si to as tak tragicky.... bol silvester... ludia piju atd... proste bola chata ... ja ked som na chate tak si tam ludia uzivaju skim sa da....
... a vies boli tam 5 chalani 3 holki jedna zadana s chalanom co je snou rok a druha bola pre 3 asi malo a preto ta dominyka nebola uplne tvoja a proste bola da sa povedat "volna".... a preto sa chitil prilezitosti a sa cinil...
...a vies toto by som as tak vazne nebral.... od zeny nikdy nevies co mozes cakat....
... vies zeny sa dost podobaju v niektorych veciach muzom, ties si chcu uzit... 
Ano presne tak, ber to ako chatu, kde su chalani, baby.. pije sa, zije sa...
ona bola volna, ini boli volni.. takze tazko cakat nejake vazne vztahy, asi take ako na skolskych vyletoch.
to zavisi aj od dievcata, a presne ako spomenul kolega, aj baby si chcu uzit, navyse prave casto nevedia same, co chcu
takze ak ona uz neprejavi zaujem, kasli radsej na to a najdi si lepsiu, ktora nebude lozit z postele do postele

ona bola volna, ini boli volni.. takze tazko cakat nejake vazne vztahy, asi take ako na skolskych vyletoch.
to zavisi aj od dievcata, a presne ako spomenul kolega, aj baby si chcu uzit, navyse prave casto nevedia same, co chcu
takze ak ona uz neprejavi zaujem, kasli radsej na to a najdi si lepsiu, ktora nebude lozit z postele do postele
-
hornblower
Light Professional
ale nemusi to byt chyba tej baby. Niektore zenske su proste take, ze sa chcu zabavat.hornblower napísal:Na taku sa vyser co sa sputi hned pri prvej prilezitosti. Kde mas istotu ze sa nespusti zase. Do riti to su uz len take zeny ?
Nic to nemusi znamenat pre nu a najma chaty, stanovacky a podobne akcie su na uzivanie si stvorene. To, ze sa objimala uz vobec nic neznamena a to ze s nim ASI bola zavreta v izbe takisto nic nemusi znamenat, to uz len potom nam chlapom zbytocne pracuje fantazia a robime unahlene zavery najma ak sa na babu namotas.
-
hornblower
Light Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
proste si bol zamilovaný.... a baby sa na to fakt nezadjú, ani ti nepovedia ako chalani kamaráti že s kým sa vyspali... proste si bol v tom že ona je tá pekná no ver mi, aj baby (všetky) si chcú užiť, možno nemala záujem o teba keď si to chcel nadlhšie, a šla s ním do izby toto.... a možno sa len rozprávala intímne ako s tebou... A od toho kamaráta nemôžeš čakať že ti to povie či sa s ňou vyspal, aj keď je kamarát tak mne to žiadny nikdy nepovedal a to sú dobrí kamaráti..... skús ešte, ak bude chcieť teba cchoď, ak vycítiš akúkoľvek pochybnosť, choď od toho preš lebo sa čoskoro (pravdepodobne) sklameš...
BTW: Eritrocit, dobre že starý avatar, na tie MARSky som si zvyknúť mevedel
BTW: Eritrocit, dobre že starý avatar, na tie MARSky som si zvyknúť mevedel
ale chapes na co ma ona mysliet na druheho? Na chalana, ktoreho videla prvy krat v zivote? Na chalana, ktory jej bol mozno trochu sympaticky? Ved ona ani nevedela, ze sa zalubil do nej. Neprisla na silvestrovsku chatu, aby sa prechadzala za rucicky s nejakym chalanom alebo absolvovala romanticke vecere, prisla tam, aby sa vyblaznila, ozrala, posexovala... Ja by som to urobil takisto, keby som nebol zadany...hornblower napísal:Myslis to, ze ked sa s niekym vyspi ale pre nu to nic neznamena ? Ale co ked to znamena pre niekoho druheho na to uz ona nemysli. Ze niekoho tym rani.
Ja by som to nedokazal urobit niekomu kto ma lubi takze asi takto.
//edit: ETieNne: diky