Problem s bicyklom
Problem s bicyklom
zdravim neviem kde som toto mal dat tak to davam tu...mam taky problem s bicyklom...ked tocim pedalami dozadu tak sa koleso netoci...to je jasne v tom by problem nebol...lenze ked ich tocim dopredu tak sa tiez koleso netoci...robi presne to iste ako ked slapem dozadu...neviete v com je problem?da sa to nejako domacky opravit?popripade daco na nete co pomoze?nechcem ho hned davat do opravy...diky moc
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
znicena volnobezka v zadnom naboji ? ? ? ... ak mas nejaky lacnejsi bike tak sa to po hodne dlhom case, resp. pri hodne slabom materiali a drsnejsom pouzivani moze stat
...
//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 14:24 )
zisti ako je ten volnobeh rieseny, ci je opotrebovana cast v kazete, alebo cast na naboji ... vsetko zalezi od toho ako je to tiesene ... ak je to volnobeh ktory je priamo na naboji a neda sa menit, tak musis vymenit cely naboj, ak je to na kazete tak celu kazetu ... ak mas vymenitelnu nabojovu cast a kazetova je dobra tak staci vymenit tu ... do drahsich sad sa mozno robia aj vymenitelne vlozky do kazety, neviem
...
//autoeditácia príspevku ( 11 Jun 2009, 14:24 )
zisti ako je ten volnobeh rieseny, ci je opotrebovana cast v kazete, alebo cast na naboji ... vsetko zalezi od toho ako je to tiesene ... ak je to volnobeh ktory je priamo na naboji a neda sa menit, tak musis vymenit cely naboj, ak je to na kazete tak celu kazetu ... ak mas vymenitelnu nabojovu cast a kazetova je dobra tak staci vymenit tu ... do drahsich sad sa mozno robia aj vymenitelne vlozky do kazety, neviem
Mal som rovnaky problem najskor to zacalo iba obcasnym preklzavanim ale postupom casu doslo k tomu co pises ty ze uz prestal zaberat a len preklzaval. Naboj je vyrobeny zo silnejsej ocele tak tie jarceky boli celkom ok stacilo ich vycistit ale ako pise nordkapp problem bol v kladivkach ktore boli znacne zosuchane a tie bolo potrebne vymenit problem bol v tom ze sa to samostatne nepredava (aspon vtedy sa to kupit nedalo) ale vdaka jednemu znamemu sa nam to podarilo za piwko zohnat a zatim to ide 
Re: Problem s bicyklom
Problem je asi nasledovny: kupil som nedavno bicykel s kotucovymi brzdami. Po kupe bolo citit podla mna dost silne vibracie pri brzdeni. Na garancnej som to spomenul a servisak vravel ze to treba len zabehnut a jeden den si ho tam nechal. Zadna bola potom uz v pohode ale na prednej nepozorujem ziadne zlepsenie. Momentalne mam na nom nabehane cca 180km pricom zasadne brzdim len prednou. Nejake rady?
Ake vibracie? Vibruje to od kotuca, naboja, hlavoveho zlozenia alebo od coho? Co je to za bicykel a co za brzdy?
Odkial presne to robi mi je tazko povedat kedze to robi pri brzdeni z rychlosti 25km a vyssie
Vibracie su s velkou amlitudou a s nizsou frekvenciou nieco ako kadencia samopalu 24: .. nemyslim to ako zart...
bike je merida matts 40d, brzdy kotucove hydraulicke predna/zadna Tektro Draco 180mm/160mm
------------------------------------
myslim ze identifikuj problem podla zvuku je tazke tak sa spytam inak... moze zabehnutie kotucovych brzd trvat 200km?
Vibracie su s velkou amlitudou a s nizsou frekvenciou nieco ako kadencia samopalu 24: .. nemyslim to ako zart...
bike je merida matts 40d, brzdy kotucove hydraulicke predna/zadna Tektro Draco 180mm/160mm
------------------------------------
myslim ze identifikuj problem podla zvuku je tazke tak sa spytam inak... moze zabehnutie kotucovych brzd trvat 200km?