problem s chlapmi, riesenie v nedohladne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Brambor
Light Expert
Light Expert

Re: problem s chlapmi, riesenie v nedohladne

Príspevok od používateľa Brambor »

Presne, kľudne choď na rande aj s takým, ktorý ťa nepriťahuje hneď, nikdy nevieš, čo z toho vznikne. Ja by som ti o tom mohla rozprávať z vlastnej skúsenosti. S bývalým priateľom sme vôbec neboli hneď "do seba", čas sme spolu začli tráviť z pracovného donútenia, a nakoniec z toho bolo niečo neskutočne osudové. Treba veciam nechať voľný priebeh a neanalyzovať toľko. Viem, že sa to ľahko hovorí a v skutočnosti to nie je také jednoduché, najmä keď som momentálne sama a hlavou mi behá všetko možné aj nemožné, dokonca mnoho myšlienok sa podobá tvojim..
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Pises ze mas ako keby blok, vies o svojom probleme a sama ho asi nedokazes prekonat. na tvojom mieste by som asi vyhladal odbornu pomoc a skusil by som sa poradit co dalej robit. podla mna by ti psycholog vedel poradit.
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

mne psychologicka povedala, ze ked pride ten pravy, problem sa vyriesi sam.

btw., vacsina kamosiek mi tvrdila, ze stratu panenstva nepocitili ako ziadnu extra psychicku zmenu. cize liezt s niekym do postele, len preto, aby to uz bolo, je podla mna krok vedla.

moj nazor: chodievaj dalej medzi ludi, spoznavaj chalanov a neries minule traumy. niekto kompatibilny sa uz najde. ale nevytvaraj si tie bloky sama. ako uz bolo povedane vyssie, vela ludi zazilo v minulosti neprijemne veci, ktore ich poznacili. da sa to do poriadku, ked sa budes pri niekom citit bezpecne a sama ho budes chciet urobit stastnym.
Nika7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika7 »

to som si aj ja hovorila, ze ked pride ten pravy tak sa to samo vyriesi. ale samo sa nic nevyriesi. a vlastne co je to ten pravy? lebo zalubena (asi) som uz bola ale vobec nic mi to nepomohlo vyriesit, naopak som si uvedomila ze ked to neviem vtedy prekonat tak uz potom ako. ale to bolo uz davno, odvtedy uz cas dake veci zahojil, takze mozno dnes by som zas inak reagovala. no tak snad niekoho takeho stretnem a skor nez po 30. a uz som si uvedomila nejake veci, nebudem sa do nicoho silit. to si tiez myslim, ze by mi nijak nepomohlo keby som s nejakym chlapom len preto nieco mala aby som prekonala "blok", takze kaslat na to. mala by som z toho akurat tak vacsiu depku. a ja si ublizovat uz fakt nechcem
kathleen
Light Professional
Light Professional

ale to bolo uz davno, odvtedy uz cas dake veci zahojil, takze mozno dnes by som zas inak reagovala. no tak snad niekoho takeho stretnem a skor nez po 30.
no ved sa este parkrat zalubis a cim dalej, tym to pojde lepsie :)

preco skor nez po 30? niektore moje zname sa vydavali az po 35 (niektore uz pred 25), ale hlavna vec, ze stastne..tak naco si davat taketo vekove hranice?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Dávať takúto otázku na internetové fórum s priemerom mentálneho veku pod 20 rokov? Ja si myslím, že by si mala tieto rady brať s veľkým nadhľadom, pretože podľa mňa ti niektoré môžu viac uškodiť, ako pomôcť.

V ľudskej psychike a sexualite neexistuje "nie som normálna" - každý sme iný a vždy budeme. Nenormálnosťou je označované všetko, čo sa vymyká väčšine a podľa tohto merítka by sme mohli pooznačovať polovicu ľudí okolo seba, keby sme vedeli, čo všetko robia v súkromí. Nasilu svoj stav k lepšiemu nezmeníš - až spoznáš niekoho, s kým sa budeš chcieť zblížiť, príde to samo... A dospelý muž (zdôrazňujem slovo muž) by nemal mať s tvojimi (ne)skúsenosťami žiaden zásadný problém. Ak chceš svoju situáciu viac pochopiť, lepšie spracovať svoju traumu a možno aj urýchliť zmenu, odporúčam nájsť si dobrého psychológa a navštevovať ho pravidelne aspoň pol roka. Takisto sú chalani, ktorým nevadí, že by ste boli len kamaráti a môžu ti pomôcť získať späť viac dôvery voči mužom tým, že s nimi budeš v blízkom, ale kamarátskom kontakte.
Nika7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika7 »

kathleen, nejde o dake vekove hranice ale o moj subjektivny pocit, ze by som uz aj chcela vztah ale narazila som na zasadny problem, tak ho riesim
whisper, tak mne tieto rady tu ublizit nemozu, nakolko viem o sebe viac ako tito ludia a mam svoj rozum. skor som chcela pocut dake ine nahlady, kedze nazivo mi to chlapi takto nikdy nepovedia (a ked nahodou, tak volia uplne ine slova aj ton, ale to je krasa internetu, ze zahadzujeme masky). ale v podstate som sa nic nove nedozvedela :) takze o.i. si asi najdem psychologicku dobru a nebudem sa tym dalej zaoberat a zamyslat sa nad tym po nociach, radsej svoju energiu nasmerujem inde, kedze mam toho vela
kathleen
Light Professional
Light Professional

tak sa hovori, ze my zeny chceme vsetko naraz a hned :D investuj energiu do toho, co je teraz potrebne. mozno len nie je este spravny cas a treba jednoducho pockat. tot vsjo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A skusala si ist na to druhe, tretie, stvrte rande s niekym kto ta nepritahuje?
Nehovorim ze s nim mas ist do postele, len tak vyskusat co a ako. Sice trochu krute pre chalana, ale otrasie sa.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak. Nedavno som tu mal navstevu rusakov, ktori uz su manzelia 25+22r a debatili o tom, ako sa na prvom rande navzajom neznasali a teraz su spolu zobraty
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

zenska, pises tu o sebe ze vies o sebe viac ako ini, ale mne to pride, ze sama nevies co vlastne chces a minimalne nevies aka si "v postely" -bez urazky prosim. Za lasku sa dnes schovava kdekto, ale faktom je, ze skutocna laska sa ukaze rokmi a nie je to otazka par rande, kytic kvetov ci vyznani. Mozno nemam vela skusenosti, prezivam uz par rockov "len" druhy vazny vztah, ale ver mi, ze bez takej skusenosti ako je zivot vo vztahu s inym clovekom nedospejes. A vo svojom okoli mam dost prikladov, kedy sa vztah rozpadol po rokoch manzelstva aj s 2ma ci 3ma detmi a nikto nemoze povedat, ze tam laska nebola, ale zial na lasku ci zivot zaruka nie je, takze nic nie je vecne... Ja vidim tvoj problem prave v tom, ze si na to este nedospela, muzi ta nezaujimaju aspon nie po tej stranke preco vlastne existuje od nasho druhu muzske aj zenske pohlavie - asi hlavne preto, aby tvorili par. Ak nedokazes svoj blok prekonat spontanne, tak rozhodne potrebujes odbornu pomoc, pretoze nasilu sa zalubit neda, nasilu na neda ani s nikym vyspat - to si ani neviem predstavit, ktory normalny zdravy chlap by po takej sukacke nevzal vsetky nohy na plecia. Takze zi svoj zivot normalne, spontanne a mozno raz pocitis potrebu po teple ineho objatia a narucia ako bolo to mamine, ale ak tu potrebu nemas, tak ani nehladaj chlapa, ktory by bol taky trpezlivy, lebo trpezlivost ma svoje hranice a ani ten najvacsi romantik a gentleman na svete nema bezodne vedro trpezlivosti- teda mozno jeden ma napada, ale ten zomrel pred 2000 rokmi a najdes ho len ako repliku v kostoloch.
Napísať odpoveď