Problém s detekciou nového SSD Samsung EVO 970

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Joziash
Novice
Novice

Problém s detekciou nového SSD Samsung EVO 970

Príspevok od používateľa Joziash »

Ahojte. Tak kúpil som si do M.2 slotu SSD. Mám matičnú MSI B360m bazooka. V tomto PC mi to SSD nenájde, akoby nebolo rozpoznané, ale v biose a v správcovi zariadení je ho vidno. Aktivoval som si aj M2 genie. Čítal som, že to možno súvisí nejako s RAID či čo. Ja sa do PC moc nevyznám. Stretli ste sa s týmto problémom už niekto? Vedel by mi prosím niekto poradiť ?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s detekciou nového SSD Samsung EVO 970

Príspevok od používateľa wladas »

V biose je, v spravcovi zariadeni je ale PC ho nenajde? To moc nema logiku. Definuj konkretnejsie to "PC ho nenajde". Aky mas win?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Otvor si disk management, tam by si ho mal vidiet ako prazdny disk bez particie. Nasledne vytvor particiu, pripadne premigruj svoj systemovy disk cez Samsung Migration Tool ci ako sa to vola.
https://docs.microsoft.com/en-us/window ... management
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Tiez si myslim podla popisu, ze disk tam je ako zariadenie ale windows ho nevidi ako pouzitelny disk s pridelenym pismenom, kedze to vyzera ze na nom este nebola vytvorena particia a ta nebola naformatovana. Ak toto spravis cez disk management, tak potom po otvoreni ikony tento pocitac by ti tam mal pribudnut tento novy disk pod novym pismenom.
Napísať odpoveď