Ako môžete vidieť na obrázkoch, tak ani HDMI a ani DisplayPort kábel si nemôžem zapojiť do grafiky, pretože guma na DP / HDMI kábli sa nezmestí dnu kvôli tomu pliešku (či čo to je) na skrinke. WTF ?
Problém s DisplayPort káblom
Problém s DisplayPort káblom
Čaute, už ste sa niekedy stretli s tým, že by ste si nemohli zapojiť monitor cez DP / HDMI kábel do grafickej karty, pretože konštrukcia skrinky to neumožnila?
Ako môžete vidieť na obrázkoch, tak ani HDMI a ani DisplayPort kábel si nemôžem zapojiť do grafiky, pretože guma na DP / HDMI kábli sa nezmestí dnu kvôli tomu pliešku (či čo to je) na skrinke. WTF ?
A to ma len ten DP kábel vyšiel na 10 €.
Re: Problém s DisplayPort káblom
to sa chvalis alebo stazujes?
Ešte som nevidel že by sa niekto chválil so svojim problémom... Ako to vyriešiť?
-
vladenko007
VIP
Veľmi jednoducho. Zober si karbobrúsku a narež to na dvoch miestach ako som nakreslil a ten plech ohni smerom hore.
Samozrejme najprv vytiahni grafickú kartu aby si ju nepoškodil.
Samozrejme najprv vytiahni grafickú kartu aby si ju nepoškodil.
Kamarát mi poradil aby som vypilníkoval tú gumu z káblu... vraj sa tým kábel nijako nepoškodí. Nebolo by toto jednoduchšie riešenie?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Totálne zbytočné. Len posuň o pár milimetrov nižšie grafiku v skrinke. Kde máš uchytené (pravá strana) odšróbuj, zasuň ten kábel poriadne a znova našróbuj.