Mam nasledovny problem a uz mi stoho harasi ze to nijak mi nejde spraviť
V bunke mám vzorec . Tento vzorec mi vyriesi cca 5 buniek a dospeje k výslednej hodnote. Problem nastava v tedy ked túto bunku chcen skopirovať s vyslednou hodnou do ine harku popr. ineho xls dokumentu vzdy mi tam nahodi vzorec a ja potrebujem len to číslo.
Proste potrebujem kopirovat len tu hodnotu nie vzorce a nejake odkazy len ako stoho vytiahnut to cislo
vopred dakujem za kazdy napad
Problem s excelom
-
zvukarmiso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pravý klik -> Vložiť inak / Prilepiť inak / Prilepiť špeciálne (alebo niečo v tom zmysle, presný preklad závisí od verzie officu) -> Hodnoty
//Riešenie od mystiqua robí to, že táto skopírovaná bunka sa bude meniť, keď zmeníš zdrojové bunky v pôvodnom liste, môj návod fixne prilepí hodnotu, ktorú už nijak nemôžeš zmeniť. Vyber si, čo Ti bude lepšie..
//Riešenie od mystiqua robí to, že táto skopírovaná bunka sa bude meniť, keď zmeníš zdrojové bunky v pôvodnom liste, môj návod fixne prilepí hodnotu, ktorú už nijak nemôžeš zmeniť. Vyber si, čo Ti bude lepšie..
-
zvukarmiso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Toto riesenie bolo najlepsie pretoze ked potom tento xls dokument ulozim do csv a dam inporotavt to pozna v prvom pripade mi to nezobrazi hod lebo to pole neni cislobrm napísal:Pravý klik -> Vložiť inak / Prilepiť inak / Prilepiť špeciálne (alebo niečo v tom zmysle, presný preklad závisí od verzie officu) -> Hodnoty
Dakujem za pomoc