Problém s Facebookom

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Problém s Facebookom

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Zdravím, neviem či to píšem to správnej sekcii, ale to je jedno. Stručne: Môj problém nastal dnes. V škole nám väčšinou blokujú facebook stránky, takže väčšinou sa chodí cez alternatívy - napr. https://. No ja som sa logoval cez "f3.proxymice.com" ale to som si vôbec nevšimol, až potom čo som už bol prihlásený. No hovorím si, že asi to je len ďalšia alternatíva, no potom som sa začal strachovať o svoj účet. Odhlásil som sa normálne. Prídem domov, najprv mi facebook normálne išiel ale asi pred hodinou mi proste zblbol. Neviem ako to nazvať ináč. Prihlásim sa a načítava, načíta mi 2 reklamy ale viac nič. Načíta mi upozornenia, ale žiadne novinky, keď kliknem na upozornenie tak ani to mi neotvori - proste načítava ale prestane. A najhoršie na tom je to, že ani "Nastavenie účtu" a "Nastavenie súkromia" mi nenačíta - opäť len načítava a potom nič. Jediné čo ide je "Odhlásiť". Heslo som si zmenil cez reset hesla. Ale nechápem čo tomu môže byť! Prihlásil som sa na bratrancov účet a ten mi ide v pohode. Prihlásil som sa na svoj účet na sestrinom notebooku a tiež to blbne ako som vyššie popisoval. Na telefóne s Androidom mi to ide normálne, vidím novinky, všetko. Skúšal som sa prihlásiť aj cez Mozillu, IE a aj tak nič. Nemáte niekto nejaké rady ako by som to vyriešil? Skúšal som sa ešte raz prihlásiť aj cez https aj cez tú podivnú stránku f3.proxymice.com. Žiaľ s rovnakým výsledkom. Prikladám screen.
//obrazky vkladaj do prilohy

Ďakujem za každú radu.
S pozdravom

edit:// nepomohlo ani CTRL + SHIFT + DEL a vyčistenie všetkého
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s Facebookom

Príspevok od používateľa hojko »

Obrazky patria do prilohy, tema o FB tu uz je :smt006