Problem s FOpen/FWrtite/FClose

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s FOpen/FWrtite/FClose

Príspevok od používateľa geoge046 »

Dobry den,
nefim prist na tuto chybu,
rozmyslal som nad vselijakymi chybami ale nefim.
Toto iste mi na nedavnom hostingu vsetko pekne fungovalo,
ale teraz som stranku prestahoval, a tu to robi problemi...
CHYBA:

Kód: Vybrať všetko

Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 508 is not allowed to access /www/programypc.sk/public_html/programy/antivirus/Skuska owned by uid 509 in /www/programypc.sk/public_html/pridaj/pridaj_lite.php on line 170

Warning: fopen(../programy/antivirus/Skuska/index.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /www/programypc.sk/public_html/pridaj/pridaj_lite.php on line 170

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/programypc.sk/public_html/pridaj/pridaj_lite.php on line 171

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/programypc.sk/public_html/pridaj/pridaj_lite.php on line 172
Ta funkcia, s ktorou je problem vytvara priečinok s právami 0777 + v nom potom hned vytvori aj subor s urcenym obsahom.

TU SU RIADKY 164 až 178

Kód: Vybrať všetko

// zaciatok chmod 777 priecinku
$oldumask = umask(0); 
mkdir("../programy/$kategoria/".remDiak($program), 0777); // or even 01777 so you get the sticky bit set 
umask($oldumask);
// koniec chmod 777 priecinku 
// zaciatok vytvorenia priecinku a aj suboru s veskerym obsahom
$subor = fopen("../programy/".$kategoria."/".remDiak($program)."/index.php", "a+");
fwrite($subor, $obsah);
fclose($subor);
// koniec vytvorenia priecinku a aj suboru s veskerym obsahom
// zaciatok pridania do menu
$filename = fopen ("../programy/$kategoria/menu.dat", "a+");
fwrite($filename,"submenuItem(\"$program\",loc+\"../\"+\"programy/$kategoria/".remDiak($program)."/index.php\",\"_top\",\"ppc_hnavbar_plain\");");
fclose($filename);
// koniec pridania
Za poradenie vopred dakujem...
Napísať odpoveď