problem s frajerkinou minulostou
problem s frajerkinou minulostou
Zdravim , mam 17 rokov a uz 3mesiace mam vztah s frajerkou, vyspali sme sa spolu po troch tyzdnoch (bola moja prva) moj problem je ze ja som jej cca 25iaty chalan s ktorym spala( teraz mala 18) z toho lubila len dvoch( mna a jej prveho) stale sa dozvedam s kym spala, minule som sa dozvedel ze asi trikrat bola aj v trojke s kamaratkou, a myslim ze mala aj skupinovy sex ale to mi taji, minule mi povedala ze neviem este tolko horsich veci ze pri tychto by som ani nemykol okom. Strasne sa tym trapim , cele dni nad tym rozmyslam ze ako mohla taka byt, lebo mi to vobec na nu nesedi a este neviem co moze byt horsie pre mna ako trojka a skupinovy sex. Prosim poradte mi strasne ju lubim ale bojim sa ze ked sa o nej dozviem este nieco tak uz to asi nevydrzim.
-
qwerty-xyz
Re: problem s frajerkinou minulostou
takemu dievcatu sa myslim ze aj nejako vravi, ... take neslusne slovicko. Jezis maria nevidis o co tu ide? tvoja frajerka je, alebo bola DEFKA. Teraz ma teba tak je mozno verna a ma ta naozaj rada, ale toto sa moze kedykovek zvrtnut a budes v riti z toho. Trtkaj ju dalej ale hladaj si popri nej normalne rozumne dievca. A ked robila aj horsie veci tak si davaj bacha aby si neskoncil s nejakou pekou pohlavne prenosnou chorobou, nevravim o AIDS to u nas este vela ludi nema, ale je par takych perliciek ktore su castejsie podla mna. a 25??? to musi byt rozdzigana ako vedro..... a lubis ju preto lebo bola tvoja prva, teda JE tvoja prva....north napísal:Zdravim , mam 17 rokov a uz 3mesiace mam vztah s frajerkou, vyspali sme sa spolu po troch tyzdnoch (bola moja prva) moj problem je ze ja som jej cca 25iaty chalan s ktorym spala( teraz mala 18) z toho lubila len dvoch( mna a jej prveho) stale sa dozvedam s kym spala, minule som sa dozvedel ze asi trikrat bola aj v trojke s kamaratkou, a myslim ze mala aj skupinovy sex ale to mi taji, minule mi povedala ze neviem este tolko horsich veci ze pri tychto by som ani nemykol okom. Strasne sa tym trapim , cele dni nad tym rozmyslam ze ako mohla taka byt, lebo mi to vobec na nu nesedi a este neviem co moze byt horsie pre mna ako trojka a skupinovy sex. Prosim poradte mi strasne ju lubim ale bojim sa ze ked sa o nej dozviem este nieco tak uz to asi nevydrzim.
-
qwerty-xyz
Maki napísal:pozri, jej minulost je iba jej, mohla si robit co chcela... pokial chces neposkvrnenu babu - najdi si druhu, pokial tuto lubis a zalezi ti na nej, tak ju popros nech si laskavo svoje sexualne eskapady necha pre seba, ze ti to nieje prijemne...
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Veľmi správna rada.Trtkaj ju dalej ale hladaj si popri nej normalne rozumne dievca.
Je viacero možných situácií: - Buď tých 25 nie je pravda (sám vravíš, že ti to na nu nesedí), a chce sa iba ukázať pred tebou. V tom prípade nie je celkom kompletná, a celkom vážne by som ju nebral.
- Alebo to pravda je, potom by som s ňou dlho nepočítal. Nie preto že je DEVKA, ale preto že sa tým chváli, namiesto toho aby radšej držala hubu.
Tak či tak, ani jeden model by som u svojej priateľky príliš neuvítal, takže by to asi nemalo dlhé trvanie. Znamená to, že nemá nejaké veľké zábrany, a čo je horšie, je na to ešte aj hrdá.
zelovoc, síce nenapísal, že má 18, ale ani ja by som babu, ktorá mala už 25 chlapov v posteli, nepovažoval za normálnu. Ak by som to aj zobral z pohľadu, že by si to iba vymýšľala (tak to by už bola totálne trhlá). Inak fakt neviem, či by som s niekým takým vydržal. Nikdy by som asi nemal istotu, že by ma nepodviedla, keď má už za sebou toľko "skúseností".
-
mr_margera
Medium Professional
S týmto súhlasím. Aj keď nechápem načo pred tebou vyťahuje takéto veci, ak sa jej na to vyslovene nepýtaš.majooo napísal:Kazdy ma pravo na svoju minulost...
Tuto je ťažko poradiť, záleží hlavne na tebe. Jej minulosť nezmeníš a ak ju máš rád takú aká je, resp. bola, tak jej povec, nech si tie veci nechá pre seba..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
omg take veci riesit.. no a co vyspala sa so zopar chalanmi A CO? ket to ma rada? nebola zadana? slo len o nezavazny sex? kde je problem? ako hovoris 5 mesiacov pred tebou nemala NIKOHO... tak co riesis? zavisla od toho asi nebude.. take it easy chlape, poznam chalana, ktoreho baba predtym prasila asi s polovicou mesta a uz s nim je cca 2 roky a su pohode, no problemo..
-
mr_margera
Medium Professional