problem s frajerkinou minulostou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
north
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

problem s frajerkinou minulostou

Príspevok od používateľa north »

Zdravim , mam 17 rokov a uz 3mesiace mam vztah s frajerkou, vyspali sme sa spolu po troch tyzdnoch (bola moja prva) moj problem je ze ja som jej cca 25iaty chalan s ktorym spala( teraz mala 18) z toho lubila len dvoch( mna a jej prveho) stale sa dozvedam s kym spala, minule som sa dozvedel ze asi trikrat bola aj v trojke s kamaratkou, a myslim ze mala aj skupinovy sex ale to mi taji, minule mi povedala ze neviem este tolko horsich veci ze pri tychto by som ani nemykol okom. Strasne sa tym trapim , cele dni nad tym rozmyslam ze ako mohla taka byt, lebo mi to vobec na nu nesedi a este neviem co moze byt horsie pre mna ako trojka a skupinovy sex. Prosim poradte mi strasne ju lubim ale bojim sa ze ked sa o nej dozviem este nieco tak uz to asi nevydrzim.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co Ti mame my poradit preboha? Uvidis co este o nej zistis a ci to budes schopny akceptovat, to budes vediet len a len Ty sam, nikto na fore Ti to nepovie.
qwerty-xyz

Re: problem s frajerkinou minulostou

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

north napísal:Zdravim , mam 17 rokov a uz 3mesiace mam vztah s frajerkou, vyspali sme sa spolu po troch tyzdnoch (bola moja prva) moj problem je ze ja som jej cca 25iaty chalan s ktorym spala( teraz mala 18) z toho lubila len dvoch( mna a jej prveho) stale sa dozvedam s kym spala, minule som sa dozvedel ze asi trikrat bola aj v trojke s kamaratkou, a myslim ze mala aj skupinovy sex ale to mi taji, minule mi povedala ze neviem este tolko horsich veci ze pri tychto by som ani nemykol okom. Strasne sa tym trapim , cele dni nad tym rozmyslam ze ako mohla taka byt, lebo mi to vobec na nu nesedi a este neviem co moze byt horsie pre mna ako trojka a skupinovy sex. Prosim poradte mi strasne ju lubim ale bojim sa ze ked sa o nej dozviem este nieco tak uz to asi nevydrzim.
takemu dievcatu sa myslim ze aj nejako vravi, ... take neslusne slovicko. Jezis maria nevidis o co tu ide? tvoja frajerka je, alebo bola DEFKA. Teraz ma teba tak je mozno verna a ma ta naozaj rada, ale toto sa moze kedykovek zvrtnut a budes v riti z toho. Trtkaj ju dalej ale hladaj si popri nej normalne rozumne dievca. A ked robila aj horsie veci tak si davaj bacha aby si neskoncil s nejakou pekou pohlavne prenosnou chorobou, nevravim o AIDS to u nas este vela ludi nema, ale je par takych perliciek ktore su castejsie podla mna. a 25??? to musi byt rozdzigana ako vedro..... a lubis ju preto lebo bola tvoja prva, teda JE tvoja prva....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pozri, jej minulost je iba jej, mohla si robit co chcela... pokial chces neposkvrnenu babu - najdi si druhu, pokial tuto lubis a zalezi ti na nej, tak ju popros nech si laskavo svoje sexualne eskapady necha pre seba, ze ti to nieje prijemne...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Maki napísal:pozri, jej minulost je iba jej, mohla si robit co chcela... pokial chces neposkvrnenu babu - najdi si druhu, pokial tuto lubis a zalezi ti na nej, tak ju popros nech si laskavo svoje sexualne eskapady necha pre seba, ze ti to nieje prijemne...
:?: A nemoze to byt v tom napr, ze ona sa chce trocha pred nim ukazat aka je uz skusena? inak by sa mu s tym asi nechvalila nie ?....Alebo je blba a nech a dopustit aby sa to dozvedel....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ved ale ja som absolutne nic o nej nepisal qwertynator.... to aka je ona je teraz vedlajsie, tu ide o to ako sa zachova chalan...

a pokial jej povie ze o tom nechce pocut uz a ona aj napriek tomu bude pokracovat v svojich pribehoch tak nech ju posle dorite...
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Kazdy ma pravo na svoju minulost...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Trtkaj ju dalej ale hladaj si popri nej normalne rozumne dievca.
Veľmi správna rada.
Je viacero možných situácií: - Buď tých 25 nie je pravda (sám vravíš, že ti to na nu nesedí), a chce sa iba ukázať pred tebou. V tom prípade nie je celkom kompletná, a celkom vážne by som ju nebral.
- Alebo to pravda je, potom by som s ňou dlho nepočítal. Nie preto že je DEVKA, ale preto že sa tým chváli, namiesto toho aby radšej držala hubu.
Tak či tak, ani jeden model by som u svojej priateľky príliš neuvítal, takže by to asi nemalo dlhé trvanie. Znamená to, že nemá nejaké veľké zábrany, a čo je horšie, je na to ešte aj hrdá.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ak si na ňu nevieš spraviť dobré drivery, tak si začni hľadať nový hardware. Za jej minulosť sa k nej nemusíš správať ako ku k...e, všetci sme ľudia a nikoho by sme nemali odsudzovať :wink:
P.S.: Keď už budete hľadať niekoho do 3-jky, nepovedal by som nie :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Nehaj ju... ak vravi ze ta lubi tak s nou ostan dokym ta nepodjebe (ak vobec) poznam vela bab ktore su vrcholne v pohode, a predsa mozu spat s kym chcu ked sa im to paci :D
// a na trojke s kamaratkou nevidim nic zle :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

kym to tr*ka teba tak je dobre a ked odide tak ti to moze byt jedno, najdes si normalnu :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v osemnastich 25? veruze sikovna. o taku by som ani bycikel neoprel.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

zelovoc, síce nenapísal, že má 18, ale ani ja by som babu, ktorá mala už 25 chlapov v posteli, nepovažoval za normálnu. Ak by som to aj zobral z pohľadu, že by si to iba vymýšľala (tak to by už bola totálne trhlá). Inak fakt neviem, či by som s niekým takým vydržal. Nikdy by som asi nemal istotu, že by ma nepodviedla, keď má už za sebou toľko "skúseností".
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

majooo napísal:Kazdy ma pravo na svoju minulost...
S týmto súhlasím. Aj keď nechápem načo pred tebou vyťahuje takéto veci, ak sa jej na to vyslovene nepýtaš.
Tuto je ťažko poradiť, záleží hlavne na tebe. Jej minulosť nezmeníš a ak ju máš rád takú aká je, resp. bola, tak jej povec, nech si tie veci nechá pre seba..
north
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa north »

no ona sa tym sama nechvali ale ja to skor niekedy chcem vedet a potom to lutujem :( ked sme sa o tom rozpravali tak povedala ze mala take dvojrocne burlive obdobie a to ju uz preslo ( predomnou 5 mesiacov nemala nikoho)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked ti ja poviem ze som byvaly diler marihuany tak ma posles do <> ako nejakeho zasraneho fetaka?

Minulost je minulost chlape ...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Uhaa tak taku doslova děfku by som nechcel ... ona podĺa mňa na harmonicky vzťah není . A okrem toho by som sa bal ,že niečo dostanem od nej. :smt018 :smt019
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

omg take veci riesit.. no a co vyspala sa so zopar chalanmi A CO? ket to ma rada? nebola zadana? slo len o nezavazny sex? kde je problem? ako hovoris 5 mesiacov pred tebou nemala NIKOHO... tak co riesis? zavisla od toho asi nebude.. take it easy chlape, poznam chalana, ktoreho baba predtym prasila asi s polovicou mesta a uz s nim je cca 2 roky a su pohode, no problemo..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

majooo napísal:Kazdy ma pravo na svoju minulost...
a to znamena, ze ostatni su povinni ju akceptovat? ^^
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

axXis: Kdeže... Podľa mňa máš slobodne na výber či ju akceptovať budeš, alebo nie.
Napísať odpoveď