Mam taky problem ze od vcera mi Chrome zacal zobrazovat stranky nejak zvlastne. Napriklad Sector.sk alebo Youtube.com zobrazuje mi ich na bielom pozadi. Pri niektorej stranke mi aj vypisalo ze nemam Aktivovany Javascript. Co stym mam robit? Skusil som Javu stiahnut aj nainstalovat ale nic sa nestalo.
Teraz som si vsimol ze mi z Hojka chyba logo.
Problem s Google Chrome
Re: Problem s Google Chrome
java jre runtime a javascript sú odlišné veci. pohľadaj v nastaveniach browsera > povoliť javascript, povoliť zásuvné moduly (plugins) a pod. ja používam operu a tam je to podobné.
Ak mas povolene scripty aj moduly a nejde tak skus reinstalovat najnovsi flash. tiez mi to robilo a pomohlo toto 
-
KaptMichal
King
caute, na chorme mi nejaky mozog z rodiny odklikol prekladanie stranky - konkretne youtube, uz mi tam ale nevyskakuje okno ci si zelam prekladat ale stale mi to preklada... Ako to zmenim? V nastaveniach som si taku moznost nevsimol. Dakujem vopred za rady.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
google -> "prekladanie stránok chrome" -> enter -> http://www.google.com/support/chrome/bi ... wer=173424
-
KaptMichal
King
Sranda, ze som sa dostal az po to "pod kapotou" ale som si povedal, ze tam budu urcite blbosti
Kazdopadne danke šén.