Problem s grafickou kartou a spustenim PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Julco
Amateur
Amateur

Problem s grafickou kartou a spustenim PC

Príspevok od používateľa Julco »

Zdravim mam jeden taky mensi problem...mal som spusteny Starcraft 2 a zrazu mi z nicoho nic zamrzol PC,nic nereagoval tak som musel vypnut a zapnut PC,uz pri zapinani PC sa mi nieco nezdalo...vsetky pismena boli bielo cervene a pri nacitani windowsu aj logo bolo celkom matne a neostre,ked skoncilo nacitanie windowsu tak sa mi vypol monitor ale PC stale bezal,restartoval som PC ale stale to iste,spustil som safe mode a windows nabehol bez problemou,odinstaloval som ovladac na graficku kartu a restartoval PC...PC sa mi zapol bez problemou v normal mode,nainstaloval som naspet ovladac na graficku kartu a restartoval PC a znovu to iste,po dokonceni nacitania windowsu sa monitor vypol a PC bezal dalej...neviem si z tym rady a bol by som vdacny za kazdu radu co z tym..vopred dik

btw:ovladac som instaloval dobri,skusal som aj 3 rozne ovladace a vysledok bol stale ten isty,na tych istych ovladacoch mi PC bezal predtym v poriadku
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s grafickou kartou a spustenim PC

Príspevok od používateľa vikko78 »

mam pocit, že ti odchádza grafa..
Julco
Amateur
Amateur

Re: Problem s grafickou kartou a spustenim PC

Príspevok od používateľa Julco »

aj ja si myslim ze problem bude v grafike ale este som sa z takymto problemom nestretol,este skusim tuto grafiku vyskusat na druhom PC aby som si bol isty...
Napísať odpoveď