moj pc AMD Sempron 3000+ 1,8ghz , 512MB RAM , nVidia GeForce 6600LE ... dakujem za všetky rady
problem s grafickou kartou ...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
problem s grafickou kartou ...
caute nedávno som chcel reinstall windows XP no počas inštalácie mi začalo písať nejaké errory že chýbaju nejaké data tak som inštalaciu zrušil a ked som pustil PC tak neboli nainštalované drivery na graficku kartu .. ked som na nete a scrollujem tak mi to tak seká aj na ploche ked hýbem z nejakým oknom tak to ide strašne sekavo ... tak som stiahol najnovšie drivery na moju graf. kartu nainštaloval a po konci inštalacií sa ma spýtalo či chcem reštartovať PC .. dal som že ano ale čo envidím po reštarte PC žiadny driver nebol nainštalovaný ... Tak som skusil driver z CD ktoré bolo priložené ku grafickej karte pri kúpe ( jedná sa o nVidia GeForce 6600LE ) a stále nič ... ked napíšem do "Spustiť" dxdiag , hore vyberiem "Display" tak tam je napisane pri tom kde má byť napísana graf. karta bolo tam N/A ... Tak som otvoril bočnicu na PC vybral graficku kartu , ofúkal som ju od prachu a dal ju naspať , poistil som sa či je to dobre zacvaknuté no stále nič
... vyriešilo by to reinstall windows ? alebo ako zistím či má moja MotherBoard integrovanu VGA ? kebyže má dalo by sa nejako prepnuť aby pc išiel na tej integrovanej VGA ? ... popripade vyriešila by to kúpa novej grafickej karty ? ..
moj pc AMD Sempron 3000+ 1,8ghz , 512MB RAM , nVidia GeForce 6600LE ... dakujem za všetky rady