problem s grafickou kartou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

problem s grafickou kartou

Príspevok od používateľa skvido »

zdravim dlhsi cas mi uz pri kazdom spusteni pc niekedy aj pocas hrania hrier vyskoci taulka ze ovladac bol zablokovany kvoli problemom s kompatibilitou , zly ovladac to na 100% nieje stahoval som ho na oficialnej sranky a skusal som aj cez win update , rozmyslal som ci to nemoze byt zakladnou doskou (IPIBL-LB) alebo ramkami (4x DDR2 1GB) graficku kartu mam GTX 260 a Win 7 ultimate x64 ked som mal staru grafiku 8800 GT tak vsetko islo v pohode

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2011, 19:37)
niektore hry mi idu v pohode ale po niakom case sa z niakeho dovodu zacne grafika zatazovat na 99% aj ked predtym isla v pohode vsetko zacne mrznut vratane zvuku ktory je dost divny vtedy
teploty su okolo 45-55 takze tym to asi nebude pri graficky narocnejsich hrach aj ked mam 40 FPS hram a zrazu zamrzne cely pc a pomoze iba tvrdy restart
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s grafickou kartou

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

odinštaluj ovládač, physX a 3D Vision. CCleaner, Driver sweeper stiahni a použi. Stiahni najnovšie ovládače (WHQL certifikované) pre tvoju grafiku a systém. A nainštaluj iba DRIVERE. Bez 3D Vision, nvidia update a PhysX.
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s grafickou kartou

Príspevok od používateľa skvido »

nepomohlo to dokonca som sa divil ked som odinstaloval ovladac restartol pc tak mi to znuvu napisalo ze ovladac bol zablokovany ... aj ked tam ziadny ovladac nebol , ale vsimol som si ked som odinstalovaval ze tam je niaky program "nvidia WDM drivers " a nejde odinstalovat , hra ide v pohode pokial som v malo priestore , ak sa pozriem do dialky v momente hra aj zvuk zacnu mrznut , prednedavnom to islo v pohode
Napísať odpoveď