Zdravím...už minule som písal o tom, že mi občas hra zamrzne...a potom musím tvrdý reset....teraz to bližšie špecifikujem, lebo stalo sa mi to už pri druhej hre....a je to navlas rovnaká situácia....Hra zamzrne asi v takom štýle, že....sa pokašle grafika...zrazu sú na obrazovke také fľakaté škvrny.......a nepomôže nič už iba tvrdý reset...potom som hral zase asi tak hodinu..a pohoda...teploty mi ukazuje komp normálne...
pemix napísal:Zdravím...už minule som písal o tom, že mi občas hra zamrzne...a potom musím tvrdý reset....teraz to bližšie špecifikujem, lebo stalo sa mi to už pri druhej hre....a je to navlas rovnaká situácia....Hra zamzrne asi v takom štýle, že....sa pokašle grafika...zrazu sú na obrazovke také fľakaté škvrny.......a nepomôže nič už iba tvrdý reset...potom som hral zase asi tak hodinu..a pohoda...teploty mi ukazuje komp normálne...
intel core 2 duo
4 gb ram
geforece 9600 giga
Flakate skrvny ?M nerobil ti niekto oc na gpu ?? skusal si nahodit aktualne drivere na grafiku ??
btw..tie teploty su ake kedze pises ze normalne..35-45C ?? alebo nad 60C ?
no teploty okolo 40 ...niekedy 35 niekedy 45...a nie nikto mi nerobil oc na gpu....zdroj neviem teraz ....myslím, že značka nie je podstatná..je to 450 w...
a drivers sú aktuálne..keďže mám ten komp týždeň...
pemix napísal:no teploty okolo 40 ...niekedy 35 niekedy 45...a nie nikto mi nerobil oc na gpu....zdroj neviem teraz ....myslím, že značka nie je podstatná..je to 450 w...
a drivers sú aktuálne..keďže mám ten komp týždeň...
A robi ti to pri vsetkych hrach ?? aj napriek tomu ze mas noy komp nemusis mat aktualny driver kedze vyrobca dava na CD stare ovladace...ja by som vyskusal novy..za pokus to stoji..
Este by som jednu vec vyskusal. Pochybujem ze ti nieco pomoze, moze to byt chyba v grafike, moze byt vadna a preto si pozicaj od kamarata nejku grafiku a vyskusaj ju ci ti to nebude robit. Alebo si ju vymente na den a nech tu tvoju grafiku vyskusa ci mu to robi blbosti.
Inak táto hra robí presne to isté aj mne. iné hry sú úplne v poho. Nemôže to byť hrou? osobne mam AMD X2 5600+, 2 gb ram, 8800GTS, teploty uplne v poriadku, tak preto si myslím, že to je hrou.