problem s instalaciou - winXP
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
problem s instalaciou - winXP
mam taky problem.
Minule som instaloval windows, ale mal som nejaky subor poskodeny, tak mi instalaciu nemohlo dokoncit. Potom vzdy pri zapnuti PC som si musel vybrat ci chcem spustit:
Windows XP alebo
Windows XP - inšatalácia
Ked som dal instalacia, tak vzdy mi tam vyhadzovalo ten poskodeny subor.
Dnes som sa rozhodol ze preinstalujem windows.
Instaloval som, ale asi nechtiac som nainstaloval windows aj na druhu particiu, tak som ju sformatoval. Terza ked zapinam PC tak si musim zas vybrat, ale uz len meszi dvomi windowsami.
ked vyberem prvy tak sa dostanem normalne do windowsu, ale ked druhy, tak mi zasa vypise nejaky uz iny poskodeny subor.ň
Ako to mam dat prec. V boot.ini to nemam
Minule som instaloval windows, ale mal som nejaky subor poskodeny, tak mi instalaciu nemohlo dokoncit. Potom vzdy pri zapnuti PC som si musel vybrat ci chcem spustit:
Windows XP alebo
Windows XP - inšatalácia
Ked som dal instalacia, tak vzdy mi tam vyhadzovalo ten poskodeny subor.
Dnes som sa rozhodol ze preinstalujem windows.
Instaloval som, ale asi nechtiac som nainstaloval windows aj na druhu particiu, tak som ju sformatoval. Terza ked zapinam PC tak si musim zas vybrat, ale uz len meszi dvomi windowsami.
ked vyberem prvy tak sa dostanem normalne do windowsu, ale ked druhy, tak mi zasa vypise nejaky uz iny poskodeny subor.ň
Ako to mam dat prec. V boot.ini to nemam
Akokolvek, boot.ini je na c: /resp. disk/particia kde mas system/, takze niekde chyba musi byt
a v hojkovi nie je. Ale da sa to aj cez tento pocitac. Klikni nan lavym, daj vlastnosti, upresnit, spustanie a zotavenie systemu a tam je moznost upravit boot.ini. Nejak takto, momentalne to neviem pozriet. A jednoducho odtial vymazes ten nepotrebny zaznam. Inak tu je aj potrebny postup: http://support.microsoft.com/kb/289022/sk
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Supersonic
Light Professional
Pouzi Boot Editor - http://www.google.com/search?hl=sk&q=boot+editor&lr=