Dobrý deň.Dnes som si kúpil PC.Začal som inštalovať windows xp profesional tak som šiel do biosu dal som tam aby boot bol z cd potom som to uložil a začal pC čítat z boot cd XP vybral som si disk atd no proste som nainštaloval čo treba išel som znova do biosu a zadal som aby čítalo z disku first boot a ono ked malo načítat disk mi napisalo že windows neôže startovať a tak dalej proste nwm pomoc
základná doska pc
gigabyte ga-m61pme-s2p
Problém s inštalavciou XP nenachádza mi disk
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s inštalavciou XP nenachádza mi disk
Keď chceš, aby sme ti pomohli, tak napíš presnú chybu, akú ti to napísalo.Martin502 napísal:...napisalo že windows neôže startovať a tak dalej...
-
Andrew007
Guru wannabe
Nj stava sa, potom uz len treba nechat nabehnut win z HDD a pokracovat v instalacii...Martin502 napísal:Sorry ja som asi strelený viete ked doinštaluje z cd a pc sa reštartne a znova tam začne bot z CD tak ja som vždy stlačil klavesu a bot začal z CD a mal som asi nestlačil nič a potom by sa začalo čítať z HDD že??Isto tam som urobil začiatočnícku chybu sorry díkes aj tak
-
typek61
Darca
presne tak,robil si chybu,lebo si stlačal klavesuMartin502 napísal:Sorry ja som asi strelený viete ked doinštaluje z cd a pc sa reštartne a znova tam začne bot z CD tak ja som vždy stlačil klavesu a bot začal z CD a mal som asi nestlačil nič a potom by sa začalo čítať z HDD že??Isto tam som urobil začiatočnícku chybu sorry díkes aj tak