Zdravim, mam problem s integrovanou sietovkou, vobec mi ju nenajde, ani v spravcovi zariadeny, ale yo yadu stale blika ako keby je tam kabel zapojeny, ako nabehne win 7, tak stale hlada ale nic nenajde. V BIOSE som vypol Onboard LAN ale ona stale svieti. Najhorsie na tom je to, ze ak tam dam inu sietovku cez PCI, tak to blbne aj tak. Najprv mi nechcelo ani drivery nahodit, ale po 20-tich restartoch sa mi to podarilo, ale ked zapojim kabel hlada, teda nacitava IP adresu ale nejde aj tak. Teray uy mi ani tuto sietovku neukazuje vobec. Tak som skusil USB wifi kluc, kedze mame doma wifi, ale ani cez nu mi nejde pripojit, najde mi ledva siet, ledva som tiey nainstaloval drivery, ale napise mi ze sa neda pripojit. Proste aj ked kliknem na ikonu wifi, napise mi len otvorit centrum a riesit problemy, ziadne take ze hladat siet, alebo pripojit, ked dam riesit problemy to cele blbne. Proste sa nemozem nijako pripojit na net, uz som aj win 7 preinstaloval. Tak chcem sa spytat ci sa da nejako vypnut ta integrovana sietovka uplne, lebo sa mi zda ako by sa vsetky veci ohladom sietovych prvkov posahali. A este jedna moznost, mam HDD, a niekedy mi ho doska nehce nacitat ci by to nemohlo s tym nejako suvisiet. Mam zakladovku este v zaruke, ale aj tak sa radsej pytam, ci nemoze v tom byt nejaka blbost.
Dakujem vopred za vsetky odpovode