Problem s internetom (obm. pristup, zobrazenie)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Problem s internetom (obm. pristup, zobrazenie)

Príspevok od používateľa nightkin »

Zdravim,
ani velmi neviem tento problem definovat, ide o to, ze mi nedocitava stranky, alebo vobec nechce zobrazit urcite stranky, fora, tiez obmezeny pristup pripojenia MMORP hier(to iste pripaja, ale nikdy nepripoji), Nikdy mi to predtym nerobilo a ani netusim kde je chyba, win som kvoli tomu preinstaloval uz 2x :/ (win7 x64)

ako napr. http://www22.zippyshare.com/v/13839738/file.html moze aj cely den to nacitavat a nic, zobrazi mi len polovicu stranky, chyba mi tam to prehratie a download, predtym problem nebol, pricom internetove pripojenie mam dobre, len tento problem zacal predvcerom.

Pref. prehliadac: Firefox 5, skusal som aj ostatne (chrome, IE, opera) stale to iste..
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s internetom (obm. pristup, zobrazenie)

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Čo tak reset modemu? Routeru? Resp. skrinky?

Alebo sa rovno obráť na svojho providera...
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j@ro »

Prebehlo dane testovanie na cistej instalacii Winu, na ktorej este nie je nahodeny antivirus?
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nightkin »

Netusim co sa stalo, ale uz to ide normalne. Mam taky pocit, ze problem bol vo wifi, hoci predsalen rad by som vedel, cim to bolo, lebo brat ako vyriesene to, ze sa to samo od seba zase dalo do poriadku ma moc netesi :D

Testovane to bolo hned po nahodeni win, bez antiviru.

V routri problem urcite nieje, pripajam sa cez wifi, a tie stranky mi nesli len na notebooku, cez mobil to islo ako ma.
Napísať odpoveď