Problém s internetom
Problém s internetom
Dobry den uz dlhšiu dobu mam problémy s internetom dam nejake príklady co sa mi deje- po downloade je strasne spomalený ďalej ked hram nejakú hru Lol,csgo tak pri lolku ide prvá hra normálne a pri konci začínam mat Ping a na csgo mam stale veľký Ping kamarat ktorý býva na tej istej ulici co ja ma internet od toho istého providera a ide mu to oveľa lepšie.. Predtým som volal providerovi a povedali ze to idu skontrolovať.. Dva týždne bol inernet uplne v pohode a potom to začalo zase.. Kde moze byt problém?Keď im volam tak povedia ze vsetko je v pohode tak asi je chyba u mna ale neviem kde moze byt problém ze ked mame internetový kábel na streche tak ten je od slnka napríklad popraskaný? Cely PC som preinštaloval len aby som si bol istý ze nemam nejaký vírus ktorý mi to robí.. Ale uz vazne neviem kde moze byt chyba. Ďakujem ta odpoved
Re: Problém s internetom
Ide ti internet cez nejaký domáci router? Ak áno, skús aj ten vyresetovať, prípadne napojiť svoj komp priamo na kábel bez routra.
Prípadne by som skúsil ešte raz zavolať providera, nech si to prídu overiť priamo k tebe domov, nech sa napoja so svojim zariadením na tvoj kábel a zhodnotia, či je to dobré alebo nie. Možno však za to budú pýtať nejaké €, treba pozrieť ich cenník.
Prípadne by som skúsil ešte raz zavolať providera, nech si to prídu overiť priamo k tebe domov, nech sa napoja so svojim zariadením na tvoj kábel a zhodnotia, či je to dobré alebo nie. Možno však za to budú pýtať nejaké €, treba pozrieť ich cenník.
Re: Problém s internetom
Skúšal som to aj rovno cez kábel a nic..