problém s JAVA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jozotom
Light Star
Light Star

problém s JAVA

Príspevok od používateľa jozotom »

Zdravím, chcel by som vedieť, čí Vám funguje stránka: http://www.path.uiowa.edu/cgi-bin-pub/v ... &lay=histo na pravej obrazovke by sa mal zobraziť obrázok z mikroskopu, ktorý možno zväčšovať a pod. Mne zobrazí len toto (pridal som obrázok) JAVU som aktualizoval, mám aktuálnu verziu...
BTW: asi pred týždňom mi táto stránka fungovala bez problémom... za ten týždeň som nič zásadné v PC neinštaloval... ak Vám tá stránka funguje kde by mohol byť problém ? Skúšal som aj iný prehliadač...
Prílohy
00.jpg
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: problém s JAVA

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Mne to funguje na prehliadači Chrome
Verzia 30.0.1599.101 m
Najnovšia JAVA

+ sa ma chrome spýta či chcem spustiť doplnok na stránke. Dám spustiť a ide to ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne Chrome vypisoval, že mám zastaralú Javu, ale po aktualizovaní mi ide. V IE10 mi šiel aj bez aktualizácie Javy.. a vo Firefoxe mám kopec doplnkov s Javou, ale všetky sú pozakazované, bo sú vraj problémové.. a radšej ich nechám zakázané, neriskujem! :)
jozotom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozotom »

zdravim, som rad ze ta stranka funguje .. (je to dobrá stranka pre nas medikov na histolu...)
ale vyskusal som vsetky zname prehliadace ... a stale vypisuje len to tentoraz v chrome
Prílohy
uuu.jpg
po kliknuti na more information
po kliknuti na more information
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús odinštalovať všetko, čo sa týka javy, v systéme (pozri aj CCleaner - Tools - Uninstall) vo všetkých prehliadačoch tie java doplnky, prebehni to CCleanerom... pre istotu si skús vytvoriť aj nový profil vo Firefoxe... a potom skús tú stránku spustiť a čakaj, či bude od Teba pýtať niečo nainštalovať...

:)
Napísať odpoveď