Problém s kodekmi (hláška: prieskumník prestal pracovať)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MayDaySK
Star
Star

Problém s kodekmi (hláška: prieskumník prestal pracovať)

Príspevok od používateľa MayDaySK »

No taký mám problém že ak si otvorím priečinok s filmamy tak mi to vyhodí hlášku Prieskumník prestal pracovať a popis chyby je nasledovný:

AppName: explorer.exe
AppVer: 6.0.2900.5512
ModName: emzdecmp4_h263.dll
ModVer: 2.14.0.0 Offset: 00002767

Viem že mi to začalo robiť až keď som si doinštaloval kodeky lenže neviem presne ktoré. Na také veci som ja lama. Robil som iba to že som si chcel pozrieť film na media playeri a vyhodilo mi to že nevie to prehrať a mám ísť na nejakú stránku a niečo si doinštalovať. Tak ja som len poklikal ani neviem načo a odrazu mi prehrávalo filmy ale aj začalo takto blbnúť. Ak zavriem tú hlášku či už s Odoslať správu o chybe alebo s Neodoslať mi refreshne celú plochu že mi zmizne všetko z plochy a znova sa objaví teda aj všetko čo som mal pootvárané sa zatvorí. Robí to len pri otvorení priečinka s filmamy nikde inde. Prešiel som aj antivírákom a nič mi nenašlo.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s kodekmi (hláška: prieskumník prestal pracovať)

Príspevok od používateľa chrono »

Odinštaluj ten kodek (robí problém strašne veľa ľudom). Inak veľmi často je ten kodek nainštalovaný spolu s nejakým programom (tuším je aj v Nokia PC Suit), takže asi bude jednoduchšie nájsť ho na disku a premenovať ho (aby sa nepoužíval a aby si nemusel odinštalovať celý program, teda ak sa pri inštalovaní toho programu nedá nainštalovanie toho kodeku zakázať).
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Na FILMY odporúčam VLC, nemám s ním žiadne problémy a funguje skvele aj pod win7.

Ten kodek nájdeš a následne odinštaluješ jednoducho.
Ovládací panel > pridať alebo odobrať programy(winXP) / Odinštalovať program(win7)
a tam si podľa dátumu inštalácie určite poradíš :)

GL :wink:
MayDaySK
Star
Star

Zase to začalo!

Zase to začalo!

Tá prvá chyba bola v adresári Nokia PC Suite. Ako som odinštaloval tú Nokiu tak mi to chvílu prestalo robiť. Ale po čase to opäť začalo ale tentoraz píše toto:

AppName: explorer.exe
AppVer: 6.0.2900.5512
ModName: neresize.ax
ModVer: 4.5.9.0 Offset: 00001378
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

1. http://www.cccp-project.net/ >>> Download Insurgent 2007-01-01
2. Otvor program a v zozname si vyhľadaj ten kodek neresize.ax(zvyčajne to býva pomenované aj ako Nero Resize*..niečo..*) Klikni si na "Tools>Advanced" a potom keď budeš mať označený ten kodek tak klikni na "unregister"

Malo by to šlapať :wink: :wink:
MayDaySK
Star
Star

OK urobil som to a vyhodilo mi niečo (neviem čo to je viz. obrázok v prílohe) a keby mi to naďalej pokračovalo tak nieje jednoduhší spôsob? Lebo keď odstránim jeden program začne to robiť druhý. Napríklad ako najprv to robila Nokia PC Suite, odinštaloval som a teraz to robí Nero. Nabudúce to bude robiť zase niečo iné. Ja už nechápem...

Potrebujem iba program ktorý vie napáliť CD/DVD a nejaký čo vie prerobiť videoformáty (AVI, 3GP, WMV) do DVD formátu tak aby sa to dalo púšťať aj na klasickom DVD prehrávači čo je v obývačke. Kebyže toto mám tak ja to Nero ani nepotrebujem. Nič iné z neho nevyužívam.
Prílohy
Toto mi napísalo po tom čo som spravil hento.
Toto mi napísalo po tom čo som spravil hento.
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Fúha a je tam vlastne ten súbor? V tej zadanej ceste?

No na napaľovanie som Nera nikdy nepoužíval...
A to konvertovanie hm, niečo by sa našlo...
Ale niesme na warez fóre...Ak by si chcel pomôcť ozvi sa mi na skype,messenger alebo ICQ...všetko je v mojom profile :wink:
MayDaySK
Star
Star

Áno táto téma slúži na vyriešenie môjho problímu hocijakou formou. Ste skúsenejší PC useri ako ja tak sa nehádam že musím mať toho Nera. Ja len chcem aby mi počítač neblbol keď otvorím zložku s filmamy a aby som mohol páliť (čo nieje problém lebo kopa free softu na to je) a čo sa týka konvertovania tak väčšinou je DVD->divX a nie opačne. Ale ak by ste o niečom vedeli tak sa ozvite. Rád to Nero odinštalujem.
Napísať odpoveď