Problem s kodekmi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Problem s kodekmi

Príspevok od používateľa tomek00 »

Zdravim..
stiahol som si nove casti serialu heroes no a mam problem ze mi to nechce pocitac (presnejsie ani WMP ani BSplayer) prehrat, tak by som vas poziadal aby sme mi napisali nejake uzitocne kodeky -najlepsie kodek pack- ktore mi to pomôzu prehrat..
neinstaloval som nic nove, ziadne graf. ovladace proste neviem preco mi to neprehrava.. :(
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Odporúčal by som ti radšej nejaký prehrávač ktorý používa vlastné kodeky. Mojím obľubencom je freewarový GOM player:

GOM Player

(najschopnejší prehrávač s ktorým som sa doposiaľ stretol - môj subjektívny názor)

Samozrejme sú aj iné prehrávače ktoré používajú vlastné kodeky. Z tých kvalitnejších spomeniem VLC Player.

Ale aby som ti odpovedal na otázku. Stiahni si K-Lite Codec Pack, malo by to pomôcť. :wink:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Osobne by som žiadny kodek pack neinštaloval. Jednak aj tak všetky tie kodeky nevyužiješ a zasieraš tým PC. Buď ako písal hashis použi program ktorý má vlastné kodeky, alebo si stiahni kodeky samostatne podla potreby. DIVX a XVID kodek by určite v tvojom PC chýbať nemal. Drvivá väčšina seriálov je v divx resp. xvid. Ak budeš potrebovať iné kodeky alebo filtre tak sa pozri napr. tu. Inak tu na fóre je takýchto tém strašne veľa, stačí použiť tlačítko Hľadať.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

uz je to vyrisene, ten player mi otvoril stranku s potrebnym kodekom no a uz to ide..
som uz na tomto fore dlho ale tak hladanie ma teraz velmi nenapadlo :)
Napísať odpoveď