Problem s komunikaciou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Problem s komunikaciou...

Príspevok od používateľa Lumicko »

Blur napísal:,,Ahoj, dám ti svoje číslo a keď budeš chcieť ísť von alebo do kina tak mi zavolaj, dobre?"
tomuto som nejak nepochopil
šak normálne keď spolu komunikujete, tak medzi rečou ,,nezašli by sme niekedy na kofolu/pizzu/do kina?"
ak povie áno tak nech ti dá číslo, že jej zavoláš
ak povie nie... tak predpokladajme že povie áno :D

//keď už sa spolu bavíte a stále nie je "zhovorčivá", tak buď otvorený, povedz jej, že si trocha nervózny, že nechceš nič pokaziť, že chceš aby ste aj naďalej spolu komunikovali(spolu, nieže budeš rozprávať sám), možno práve tvoju otvorenosť dievča uvíta a uvidíš ako sa rozhovorý
šak normálne keď spolu komunikujete, tak medzi rečou ,,nezašli by sme niekedy na kofolu/pizzu/do kina?"
No problem asi bude v tej normalnej komunikacii ked nie je taka zhovorciva asi to urobim tak ako si pisal nizsie potom prehodim par viet a poviem jej otvorene ze som nervozny a to... a potom ju mam pozvat niekam? napr do kina? No skoda ze v kine skoro nic teraz nedavaju tusim.. jedine co tam je Resident evil odplata.. ale to myslim ze nevidela ani 1 cast :DD
Blur
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blur »

Keď sa spolu rozprávate tak jej otvorene povedz že si nervózny a že medzi vami nechceš nič pokaziť. Uvidíš sám, že keď to zo seba dostaneš tak budeš najmenej o 60% uvoľnenejší.
A keď nemá v hlave nasraté tak by jej to malo dojsť.
Neskôr ju pozvi, trebárs aj na pizzu/kofolu do mesta, ak súhlasi tak jej povedz nech ti dá číslo, že sa jej ozveš. Každopádne jej nevysvetľuj že je to nejaké "rande", aby sa zbytočne nevyľakala, keď sa bude náhodou pýtať, tak si chceš s ňou pokecať pri dobrom jedle, a máš vybavené.
Hlavne to skús, lebo za to nič nedáš a uvidíš že môžeš byť prekvapený ako sa to vyvinie.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Teraz ju nechaj tak aspoň 2-3 dni ešte a potom to skús zas. Ak bude opäť na teba taká, ako dnes, tak to nebolo spôsobené náladou, ale tým, že sa s tebou jednoducho nechce baviť, to je všetko. Drž sa.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal:Keď sa spolu rozprávate tak jej otvorene povedz že si nervózny a že medzi vami nechceš nič pokaziť. Uvidíš sám, že keď to zo seba dostaneš tak budeš najmenej o 60% uvoľnenejší.
A keď nemá v hlave nasraté tak by jej to malo dojsť.
Neskôr ju pozvi, trebárs aj na pizzu/kofolu do mesta, ak súhlasi tak jej povedz nech ti dá číslo, že sa jej ozveš. Každopádne jej nevysvetľuj že je to nejaké "rande", aby sa zbytočne nevyľakala, keď sa bude náhodou pýtať, tak si chceš s ňou pokecať pri dobrom jedle, a máš vybavené.
Hlavne to skús, lebo za to nič nedáš a uvidíš že môžeš byť prekvapený ako sa to vyvinie.
Do mesta na kofolu/pizzu.. Hmm keby som tak vedel kde :DD uff problem
Btw ako pisal beardie mal by som jej dat trochu oddychnut? 2 dni? tak ze ju rano len pozdravim ahoj/cau... vsetko?
Blur
Light Star
Light Star

Ako kolega radil vyššie, zopár dní počkaj. Potom sa s ňou porozprávaj
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Lumicko napísal:Btw ako pisal beardie mal by som jej dat trochu oddychnut? 2 dni? tak ze ju rano len pozdravim ahoj/cau... vsetko?
ano, moc tlacis na pilu, najblizsie 2-3 dni len "cau, ahoj" a ak ti vobec odpovie, tak potom v piatok mozes zacat spekulovat
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Ok dik moc vsetkym :)... zatial by ma zaujimalo kam ju potom pozvat ci do kina/pizzu/kofolu.. Do kina by som aj siel radsej lenze neviem ci tam nieco poriadne davaju a neviem konkretne na co.. a navyse neni nejak v zaujme do sci-fi ktore ja priam milujem :D skoda :(... lebo na pizzu/kofolu fakt neviem kam nepoznam nejaky podnik :D
Blur
Light Star
Light Star

V autobuse príď nenápadne k nej a že ,,Kontrola cestovných lístkov" a potom či si môžeš prisadnúť a debatujte aj v buse, ale zas nie tak že ťa dotiahne pred súd za obťažovanie :D

//ohľadom kina: určite byť tebou ju neberiem na romantické filmy
radšej niečo akčné, najlepšie akčné komédie
ja som priateľku zobral na Social Network, vracali sme sa z kina o pol deviatej to potom bola taká príjemná atmosféra a domov som došiel o pol dvanástej a to som bol vyklepaný jak poleno :lol: :lol:
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal:V autobuse príď nenápadne k nej a že ,,Kontrola cestovných lístkov" a potom či si môžeš prisadnúť a debatujte aj v buse, ale zas nie tak že ťa dotiahne pred súd za obťažovanie :D

//ohľadom kina: určite byť tebou ju neberiem na romantické filmy
radšej niečo akčné, najlepšie akčné komédie
ja som priateľku zobral na Social Network, vracali sme sa z kina o pol deviatej to potom bola taká príjemná atmosféra a domov som došiel o pol dvanástej a to som bol vyklepaný jak poleno :lol: :lol:
No ja ju uz stretavam na zastavke :D... do pol dvanastej Tak to sa fakt mas ale hlavne preto ze mas priatelku :(... Akcnu komediu hm... tusim nic take nejde.. jedine akcny horor ( resident evil odveta :D ) ale skoda ze jak som pisal ze neni az tak *in* do sci-fi :( to ja milujem a casto chodim do kina na sci-fi/ackne filmy xD
Blur
Light Star
Light Star

Lumicko napísal: No ja ju uz stretavam na zastavke :D... do pol dvanastej Tak to sa fakt mas ale hlavne preto ze mas priatelku :(... Akcnu komediu hm... tusim nic take nejde.. jedine akcny horor ( resident evil odveta :D ) ale skoda ze jak som pisal ze neni az tak *in* do sci-fi :( to ja milujem a casto chodim do kina na sci-fi/ackne filmy xD
priateľku som mal, momentálne v blízkej budúcnosti mi nič podobné nehrozí, aj keď sa nebránim novým možnostiam. Ono ja som mal na začiatku podobný problém, ale základ je komunikácia a prekonať "bariéru" medzi vami, veľa šťastia teda
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal: priateľku som mal, momentálne v blízkej budúcnosti mi nič podobné nehrozí, aj keď sa nebránim novým možnostiam. Ono ja som mal na začiatku podobný problém, ale základ je komunikácia a prekonať "bariéru" medzi vami, veľa šťastia teda
No este pokecame :D ved rozpravat snou budem asi az v strvtok/piatok... Len neviem kam ju potom fakt pozvat to je teda problem :( kofola/pizza nvm kde.. kino neviem na co ( resident ev. som videl uz sice ma celkom rada horrory tusim ale zas by to dost nechapala kedze to je 5. cast ) a dalej tam nic moc nedavaju mozno jedine batman ale to mas akcne... a komediu akcnu tam nic neni tusim.. a najviac ma sere jak som xx krat pisal ze nejak nemusi sci-fi resp. nepozerava asi ( neznamena ze neznasa to neviem ) ale tak bral by som radsej nejaku ktorej sa lubi aj sci-fi pripadne akcne film. :D
Blur
Light Star
Light Star

Kde bývaš?

// do štvrtka do piatka určite nájdeš niečo kam by si ju mohol zobrať
poprípade jej nalej niečo fest silné do pitia a potom sa jej ústa nezavrú a ty budeš len :smt081 oči vyvaľovať čo všetko ti povie hehe 8)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal:Kde bývaš?
Vajnory.. ( bratislava )
Blur
Light Star
Light Star

Lumicko napísal: Vajnory.. ( bratislava )
tak neviem, ale myslím, že je tam dosť miest na zábavu alebo oddych, stačí sa pozrieť
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Aha uz viem tam dalej je hostinec/šenk... ale aj pri jej dome bliiizko asi 3min je tiez hostinec/šenk/krčma ale urcite tam je kofola.. :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Kámo, už len z toho ako stresuješ a robíš big deal z toho, kam zobrať babu, je vidieť, že kým sa nedáš dokopy, tak to nemôže sláviť úspech. Aspoň nie dlhodobejšie, sry.
Blur
Light Star
Light Star

Lumicko napísal:Aha uz viem tam dalej je hostinec/šenk... ale aj pri jej dome bliiizko asi 3min je tiez hostinec/šenk/krčma ale urcite tam je kofola.. :)
No vidíš, sadnete si, pokecáte a uvidíte čo ďalej
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

hd_ napísal:Kámo, už len z toho ako stresuješ a robíš big deal z toho, kam zobrať babu, je vidieť, že kým sa nedáš dokopy, tak to nemôže sláviť úspech. Aspoň nie dlhodobejšie, sry.
No nestresujem s tym kam ju vziat len tak debatujem:D... Ale je jasne ze nejsom tak celkom v kope to som uz pisal.. :D ale ked som snou rozpraval tak mi to nerobilo az taky velky problem len po nejakej dobe jak som pisal som sa uz zacal dostavat ku koncu a nevedel som uz co povedat kedze som vypraval akoby do *steny* ale keby tiez rozpravala a reagovala aj viacerymi vetami by bolo super atd.. tak by to bolo podla mna o mnoho lepsie a dalo by sa mozno aj vypravat dlho
milanicq123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa milanicq123 »

tebe sa ta baba paci, alebo preco s nou chces byt? ked sa ani nezaujima o teba, nemate o com kecat, nepoznali ste sa predtym... ide cisto o vizualnu pritazlivost, alebo si sedite aj v niecom inom? lebo nejak mi unika zmysel preco prave tato zenska je ta "prava pre teba"
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Lumicko - Ako s prepacenim ale rozmyslas az moc nad tym... a niektore veci co Ti radi Blur to je az "do nebe volajici"... Uz ked si s nou raz kecal a nejavila extra zaujem len odpovedala, tak ja neviem, ale urcite by som ju hned vonku nebral :) staci pekny usmev, pozdrav a uvidis ako sa bude tvarit...Odrazu jej ponukni snubny prsten :D ale nie vazne urcite Ta tvoja situacia je dost tazka,, vies kolko ja stretavam zien na MHD a to som zo Ziliny :P a kolko mi oku lahodi? asi 75% aj viac, ale neodvazil by som sa prist za nejakou cau kocka a tak :D Vznikla raz situacia ze kamos takto oslovil jednu zensku a vznikla s toho pre mna dost humorna situacia, ze ked sa jej prihovoril ta baba bola tak zaskocena ze presne ako Ta tvoja odpovedala jednoslovne a nakoniec nic medzi nimi neni pretoze mu povedala ze neni jej typ ( no ved to bola riadna herecka :D) Skor by si mal hladat dievca niekde inde :) nejaky bar kde ju pozves na kalceto a pod. Resp. net.... Aj ked ja sam si mam problem naist dievca :) Ale ta MHD je podla mna hlupost :) Ale budis by sa Ti zadarilo :)
Napísať odpoveď