problem s mamou mojej polovičky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Enduro3333 napísal:JJ to tak dopadne vzdy ked poriadne spracujes rodičov ... frajerka na teba kašle ale oni za teba do nej ripu ze aprečo si sa s nim rozisla ved to bol taky dobry chalan schopny a podobne to ju potom dvojnasob sere (a z mojho pohladu to je potom k nezaplateniu ) :lol: :wink: K+
thx .. no jo len ono to má aj druhú stranu mince...
napr moja posledná baba.. všetci jej priatelia ma mali radi aj rodičia prote vštci.... no ked spravila nejakú hlúposť tak každý jej vravel ty si taká sprostá a bla bla a tomy je taký dobrý on si to nezaslúži a bla bla.. tak ju to už začalo srať že ona bola v očiach ostatných tak je*lá a ja som ten najlepší že to nezvládla a rozišla sa so mnou a už sa nechcela ku mne vrátiť a zlomila ma na sračky.. (lebo túto som sakra veľmi ľúbil)
takže pozor aj na toto
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Triple tie poznamky typu ty si blba on si ta nezasluzi a podobne boli myslene že až ked sa rozide až potom .. abi ju to žralo ....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

som ved jasné ale nie u každého to má rovnaký účinok.. som dal len príklad z lifu ako to môže ale aj nemusí dopadnúť
thong
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thong »

Frikso napísal:Jej mama vyzera na tvrdy oriešok, ktorý len tak neprelusknete.
-Možno by pomohlo, keby ste sa na čas odmlčali a ju by zvedavosť donútila spýtať sa na teba dcéry. Tu by bola jej príležitosť povedať jej "Super, tak ho cez víkend pozvem k nám".

-Na niektorých rodičov platia trocha detinske výčitky rodičom typu "Tej a tej kamaratky mama má rada jej chalana, blablabla!" No popravde osobne taketo intrigy nemám rád. Niekedy keď to dieťa preženie to môže viesť k všeliakým zákazom.

Ja by som pravdepodobne vsadil na tú prvú možnosť.
-Inač tiež ma zaujíma, prečo tak veľmi chceš ísť k nim, keď je tam takýto problem. Trocha mi to nejde do hlavy, však budťe u teba, či vôbec niekde vonku / v meste, podniku ..
lebo ked som ju volal nech ona pride k nam tak jej mama ze kde videla ze baba chodi za chalanom a akoze ja by som bol za aby sme isli k nam ale ona nece...mozno kvoli tomu ze nemozem ja k nim tak nepojde ani ona k nam...a preto lebo v zime sa len tak prechadzat po vonku alebo sedet na lavicke tam hrozi aj zamrznutie :D takze aj kvoli tomu...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ta jej mama si očividne váš vzťah neželá. Teba k nim nepustí, ona keď ide k tebe, tak začne krútiť o tom, že kde videla, aby dievča za chalanom lozilo.
-Ten problém so zimou dôverne poznám. S priatelkou to riešime tak, že chodíme do čajovne, občas do čokoládovne. Neviem, ako ste u vás na tom s takýmito podnikmi. ..
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

pri najblizsej prilezitosti by som sa ospravedlnil jej matke, ze ta velmi mrzi ze musela ich dcera plakat kvoli tebe, ze uz na ich dceru nebudes tlacit do toho aby ta predstavili rodicom, tej mame..

imho aj ked sa nemas za co ospravedlnovat,ak vies citat medzi riadkami , ako som to myslel :wink:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

S vlastnej skúsenosti viem, aké to je. Jej mama si vtedy myslela, že som jej kamoš. Ako, mať obavy o svoju dcéru je jedna vec, ale zakazovať jej chodiť s kýmkoľvek je iná káva. U nej bola tá chyba, že mala veľmi všeobecnú predstavu o chalanoch v tom veku (mal som vtedy 15): nadržaní k*k*ti. Dosť ma to urážalo, ale preniesol som sa cez to. Nakoniec som sa však s ňou rozišiel, bo vysvitlo, že že bola rovnaká sliepka ako jej matka. :wink:
Morálne poučenie:
Ak matka tvojej priateľky je divná, pravdepodobne ani jej dcéra nebude o nič lepšia. :D
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Ak matka tvojej priateľky je divná, pravdepodobne ani jej dcéra nebude o nič lepšia.

Pekna hlupost. Myslim si prave naopak. Ked je matka sliepka, dcera s nou zije cely zivot, isto sa jej nebude chciet podobat. Pokial si je vedoma ze jej mamka je sliepka.

K teme: Skus trosku ubrat z rychlosti.. Nemusis sa predsa tlacit k nej domov. Cakaj, nikam sa neponahlaj, urcite nic nezmeskas. Treba si vycihat nejaku situaciu, kde by si mohol jej rodicom ukazat ze niesi taky, za akeho ta povazuju.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

pe3x napísal:Ak matka tvojej priateľky je divná, pravdepodobne ani jej dcéra nebude o nič lepšia.

Pekna hlupost. Myslim si prave naopak. Ked je matka sliepka, dcera s nou zije cely zivot, isto sa jej nebude chciet podobat. Pokial si je vedoma ze jej mamka je sliepka.

K teme: Skus trosku ubrat z rychlosti.. Nemusis sa predsa tlacit k nej domov. Cakaj, nikam sa neponahlaj, urcite nic nezmeskas. Treba si vycihat nejaku situaciu, kde by si mohol jej rodicom ukazat ze niesi taky, za akeho ta povazuju.
podla mna matka zazivala komunisticke roky..a holka zaziva 21.storocie :D:D :lol:
thong
Light Expert
Light Expert

pe3x napísal:Ak matka tvojej priateľky je divná, pravdepodobne ani jej dcéra nebude o nič lepšia.

dik dobra rada ale ja sa cely cas snazim ukuzovat jej rodicom v dobrom svetle...tak newem preco ja taka na mna...
thong
Light Expert
Light Expert

SSemteXX napísal:podla mna matka zazivala komunisticke roky..a holka zaziva 21.storocie :D:D :lol:
maroško a toto som celkom nepochopil :roll:
Napísať odpoveď