Problem s mikrofónom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Palso
Novice
Novice

Problem s mikrofónom

Príspevok od používateľa Palso »

Čaute, mam taky maly problém. Nahrávam lets playe ale doteraz som ich nahrával cez webkameru, na webkamere mam mikrofon a v pocitaci mam naistlaovaný software pre tuto webkameru a mikrofón . Kúpil som si nové slúchdlá spolu aj s mikrofónom. Keď si mikrofon nastavim v Panel uloh/Zvukove zariadenie a tam ze pouzit tak mi to vo frapse v pohode naství ale potom ked nahrávam tak mi to nechce nahrat zvuk skusal som hladat an nete pre tieto sluchadla software ale nemozem t onajst znacka (Stereo Headphones XSM-218 X-site) no a ked si nastavim v nastavenie zvbuku inu vec ako Logitech co je na kameru tak mi to nenahrava zvuk mam tam iba dve veci logitech a tu druhu realtek alebo tak nejak ./ pls omôžte mi :/
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s mikrofónom

Príspevok od používateľa hrban »

takže po prvé, ovladače na sluchátka neexistujú a nikdy existovať nebudú (bavíme sa o sluchátkach pripojených cez jack)
to čo máš v nastaveniach zvuku je logetic (to je kamera cez USB a preto je to ako samostatný zdroj zvuku lebo je to cez USB) a Realtec (čo je tvoja zvuková a tú musíš nastaviť ako zdroj zvuku keď chceš nahrávať zo sluchátok) teda ak sluchátka zapájaš do tej realtec zvukovej karty cez 3,5 mm jack
eror
Medium Star
Medium Star

Re: Problem s mikrofónom

Príspevok od používateľa eror »

ovld. panel ---> zvuk --> nahravanie ---> a tam pozri urovne a ci je zapnutý...
Napísať odpoveď